Miért ilyen nehéz magam elfogadnom?
Mostanában viszonylag (!!!) elégedett vagyok a külsőmmel, de mégis félek kimenni az utcára, félve, hogy mások csúnyának tartanak. Ma is, az egyetemről hazafele úgy éreztem, hogy mindenki engem néz és ennek okát csak abban tudom meghatározni, hogy amiatt, mert csúnya vagyok. Ugye általában a nagyon szépeket/helyeseket vagy a nagyon csúnyákat nézik meg.
F/21
Hozzáállás kérdése. Fogalmad sincs, hogy miért bámulnak, hiszen ha tudnád, nem kérdeznéd meg itt, tehát rajtad áll, hogy fogod fel. Negatívan állsz hozzá így frusztrál. Ugyanennyi energiádba kerül az is, ha azt gondolod, hogy azért néznek, mert szép vagy. Azzal ha negatív vagy és próbálsz iciri-picire összehúzódni, láthatatlanná válni azt éred el, hogy meggörbül a hátad, összeráncolod a homlokod és legörbíted a szád úgy, hogy észre sem veszed. na, onnantól azt bámulják rajtad, hogy ennek meg mi baja?
De! ha azt gondolod, hogy lám, megnéznek mert jól nézek ki és jól esik rám nézni, akkor az izomtónusod is más lesz: kihúzod magad, kisimul az arcod és azon kapod magad, hogy dudorászol és már tökre nem érdekel, hogy néznek-e vagy sem... pedig biztos, hogy néznek, mert jó rád nézni :D
Ennyi. Az agyadban dől el, és te választhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!