Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednetek a lanyotokat?

Elengednetek a lanyotokat?

Figyelt kérdés

Elengednetek a 16 eves lanyotokat, hogy a baratjanal filmet nezzen? 18 eves a fiu es 1 honapja vannak egyut.

Tehat delutan par orara a baratja kollegiumaba? ( vegyes kollegium)

2014. jan. 12. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a szimpla fiú/haver barátaimhoz is felmegyek néha filmezni,kockulni és anyának ezzel semmi baja nincsen. És itt vagyok 17 évesen,mint szűz lány. Felesleges ennyire túlspilázni a dolgokat. De ha aggódsz miatta akkor mondd a lányodnak,hogy most filmezzenek nálatok és legalább megismerheted jobban a fiút,meg szem előtt is lennének.
2014. jan. 12. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Úristen... Szerintem tök alap dolog,hogy az ember a barátjával/barátnőjével van órákig, filmetnéznek vagy valami.

Miért kell egyből a dugásra gondolni?

2014. jan. 12. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is engeded el, akkor honnan tudod, hogy legközelebb a "barátnőjével megy korizni", vagy esetleg a koleszba megy ismét?

Az őszinteség alapja a bizalom. Ha most megmutatod, hogy megbízol benne (még ha csak azt is mondja amit hallani akarsz) akkor ő őszinte lesz veled.

2014. jan. 13. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:
A mai világban komolyan ennyire kell vigyázni a gyerekekre.Valamit csak rosszul csinálunk ha a szüleinknek egyből a legrosszabb jut az eszébe.
2014. jan. 13. 17:54
 15/16 anonim ***** válasza:

7-es: ha részeg vagy, vagy simán hülye, akkor próbálj ne válaszolni...

(Gondolom falra hánytam a borsót...)

2014. jan. 14. 08:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom a gyereked, de kur.vára!
2014. jan. 14. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!