Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednetek a lanyotokat?

Elengednetek a lanyotokat?

Figyelt kérdés

Elengednetek a 16 eves lanyotokat, hogy a baratjanal filmet nezzen? 18 eves a fiu es 1 honapja vannak egyut.

Tehat delutan par orara a baratja kollegiumaba? ( vegyes kollegium)

2014. jan. 12. 19:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

:D:D:D:D:D

Semmiképp!!

2014. jan. 12. 19:48
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Én elengedném. Előtte azért felvilágosítanám a védekezésről, teherbeesésről, stb. Aztán vennék neki egy csomag óvszert és indulhatna is.
2014. jan. 12. 19:49
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Én el ,mert szerintem ha nem engeditek el akkor majd nem fog legközelebb szólni csak hazudozni... Az meg egyikőtöknek sem jó ,nektek,hogy nem tudjátok hol a lányotok neki meg ,hogy a szemetekbe kell hazudnia.
2014. jan. 12. 19:50
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
ha tisztában van a dolgokkal és öszintén megbeszéltük mi a terve és tisztába van a következményekkel, védekezéssel akkor igen. ennek a témának nem szabad tabunak lennie.... Aki nemi életet akar élni az megoldja. Az már eleve jó ha a lány öszinte és elmondta hogy ez lenne a program. Mondhatta volna azt is moziba menek meg teázni aztán meg mégsem.....
2014. jan. 12. 19:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
És ha van egy kis esze nem fog még vele lefeküdni! :)
2014. jan. 12. 19:51
 6/16 A kérdező kommentje:
nem volna szo semmilyen szexualis kapcsolatrol mivel o is korainak tartja es meg nincsenek regota egyut, tehat egyszeru filmnezesre kell gondolni, a fiu hiaba akarna ha a lanyom nem engedne
2014. jan. 12. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:
10%

Én el ,mert szerintem ha nem engeditek el akkor majd nem fog legközelebb szólni csak hazudozni... Az meg egyikőtöknek sem jó ,nektek,hogy nem tudjátok hol a lányotok neki meg ,hogy a szemetekbe kell hazudnia.

A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/4 ma 19:50 Privát üzenet

Lehet hazudozni, de akkor JÖN A TERROR!!!

16 évesen még ne b@sszon hanem próbáljon leérettségizni!!

Nehogymár a nyúl vigye a puskát!

Hogy kerül a csizma az asztalra?

2014. jan. 12. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
7%

nem volna szo semmilyen szexualis kapcsolatrol mivel o is korainak tartja es meg nincsenek regota egyut, tehat egyszeru filmnezesre kell gondolni, a fiu hiaba akarna ha a lanyom nem engedne

ja... vagy csak tudja mit akarsz hallani...

Nincs otthon dvd nálatok? vagy különszoba?

Miért nem jönnek át hozzátok? addig ti elmentek, de otthagysz valahol egy kisebb mini kamerát..

Aztán majd meglátod mennyire bízhatsz meg a lányodban ;)

2014. jan. 12. 19:54
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen helyesírással és fogalmazással nem mehetne sehova. Majd ha megtanult értelmesen írni, akkor persze, elengedném egy délutáni filmezésre, annak ellenére, hogy nem értek vele egyet. 16 évesen egy hónap után kicsit korai a fiúhoz felmászkálni.
2014. jan. 12. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:

Szal ne tesztelgesd a felnőtteket kérdező..

Sosem kérdeznék meg egy ilyen oldalon anyádék, hogy elengedjenek e.

2014. jan. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!