Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy ne izgulja...

Mit csináljak, hogy ne izguljak dolgozat előtt?

Figyelt kérdés

Hajlamos vagyok bepánikolni. Nagyon.

Otthon sokat gyakoroltam matekra (5 egyenlet, szóval elég könnyített témazáró lesz) és ha nyugodt vagyok, akkor megtudok csinálni helyesen egyenleteket. Cél a kettes, hármasról nem is álmodozom. Ha izgulok, akkor elrontom, ráadásul én az ilyen -,+ előjelekkel is bajban vagyok egyenleteknél, szóval gyakran megfeledkezem róla, hogy mi hogyan... még gyakorolok kicsit, meg még suliban is, és meglátjuk mi lesz... mit tegyek, hogy ne parázzak?

2014. jan. 8. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt olvasd el, és magold be, vagy érelmezve tanuld meg:

[link]

Számolások negatív számokkal

a másik meg, hogy készülj fel, és higgy abban, hogy tudod, és gondolj arra, a témazáró (dolgozat, vizsga...) arra van, hogy csak leellenőrizd a TUDÁSOD. (nem arra, hogy egyest kapj)

menj oda azzal a gondolattal, "na most jól megmutatom!" :)

ha tanulsz, nem lehet gond. bízzál magadban! :)

2014. jan. 8. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:))

A negatív számos bigyó jól jött.>.<

Csak kettes legyen, ha még annyit se tudok teljesíteni, akkor nagyon gáz vagyok.:DDD

Még írogatok egyenleteket, meg nézegetem a füzetbe, és próbálom bevésni, hogy na ezt így kell csinálni.

2014. jan. 8. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Na.

Hát, nem csalódtam magamban. Pocsékul ment. Pedig nem voltam annyira ideges. Gyakoroltam, de egyszerűen nem megy. Ez van. Kettes hátha meglesz.

2014. jan. 9. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van, az előző kis dolgozatra 1 hétig tanultam, napi kb. 10 példával. Más meg csak átfutotta egyszer. Nekem karó lett, szinte alig értem el pontot, a többieknek meg 3-as. Hát fantasztikus.
2014. jan. 9. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:

*pacsi*

:DD

Hihetetlen, hogy ennyire idióta vagyok a matekhoz.:DDDD Na mindegy. Rajtam semmilyen tanár nem segíthet...xd

2014. jan. 9. 17:21
 6/7 anonim válasza:
Nos, én a matekra nem tudok mit mondani. Én a matekkal úgy vagyok, megnéztek egy példát, megnézem az eredményét, és megértem. TEhát azt .n tudom. DE a többivel meg olyan célt tűzök ki, amit el tudok érni. Ha nem érem el hát ez van. 9 évig aggódtam, görcsöltem túl. Idén hál istennek már leszarom. Még így is 4 jobb lesz a félévi átlagom mint 4,5. És napi 5 perc amit a tanulással foglalkozok. Legtöbb, hogy elolvasom és kész. Elég jók a képességeim.
2014. jan. 11. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Más tantárgyból én is hamar megértek mindent, matekkal, kémiával vagyok gondban.:D De ez van. Dolgozatnál leblokkolok, elvesztem a fonalat, nem megy az egész...

fuu-.- Örülök, ha tudom tartani a hármas átlagot matekból, a többi 4-5 és heló.

2014. jan. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!