Mostanában s**r minden, de a mai napom felül múlja az eddigieket. Mit tegyek? (lent a sztori) 14/L
A kamaszkori nagy szerelmek...:)
Na igen, én nagy bölcs, aki csak két évvel vagyok idősebb náladnál, mentem már keresztül ilyeneken.:D Ugyanígy voltam én is a te korodban, aztán jött a középsuli, elkerült a srác egy másik iskolába és mára már egy szép emlék.:)
Sejtem nyolcadikos vagy. Igazam van? Ha igen, akkor a középsuli kezdetével találsz új barátokat is, mert ne haragudj, ezek nem barátnők, illetve új kiszemeltek is felbukkannak a horizonton.:) Ha már kilencedikes vagy, akkor szerintem is jó lenne valami hobbit találnod, elterelné a figyelmed a fiúról, és hamarabb elfelejtenéd.:) Mindenesetre kitartást neked! 16/L
Én csak azt nem értem, mi lehet évek óta vonzó egy olyan fiúban, aki a r*banc lányokat fogdossa a folyosón, egyszerre többet is...
Kérdező, milliószor értékesebb fiúk és lányok vannak ezeknél, válogasd meg a barátaidat és a kiszemeltedet is :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!