Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 16 éves lányoto...

Elengednétek a 16 éves lányotokat Balatonra 2-3 napra?

Figyelt kérdés

Az ötlet úgy hangzik hogy nyári szünetben 2-3 napra lemennénk Balatonra(családi nyaralóba talán, de lehet hogy hotel).

3 16 éves és egy 17 éves làny, de a többiek is majdnem 17 évesek.

Ez az ötlet csak úgy felmerült bennünk, egyfajta szárny próbálgatásnak is mondhatjuk... ^^

Arra gondoltunk jó lenne egy ilyen közös kis kiruccanás akár egy osztálykirándulás, csak itt nem lennének piások.

És nem ilyen "reggelig disco party" kirándulás lenne, hanem ilyen kis "családias" nyaralás, úszkálás, túra, séta, főzőcske stb... ^^

2014. jan. 8. 01:16
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Előző vagyok nem megijeszteni akartalak, de sajnos ilyen világban élünk, nem azt jelenti, hogy lementek és ilyen történik veletek, ennyi erővel akkor az utcára se engednék ki nőt (egy 40 éves nőt is megtámadnak sajnos láttam rá példát), nem kell rettegni nem az volt a célom, csak én ezért nem engedném el a 16 éves lányom, de kívánom, hogy érezzétek jól magatokat :)

Az a baj, hogy az alkoholtól féltik a szülők a gyereket, de max berúg szétrókázza magát, vagy egy árokban alszik legrosszabb esetben kórházba kerül egy kis detoxikálásra.

2014. jan. 12. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!