Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más kamasz lány is ilyen...

Más kamasz lány is ilyen szerencsétlen mensi ügyben, mint én?

Figyelt kérdés
11 évesen jött meg a havibajom, soha nem maradt ki, mindig rendszeres volt, amíg szűz voltam 13-15 napig véreztem, kb a 9. napig erősen, utána a 1-2 napig közepesen, majd enyhén, az egyetlen jó az volt benne, hogy nem volt semmilyen fájdalmam. Mióta nem vagyok szűz 7-8 napra csökkent le a történet, közepesen vérzek, de nagyon hirtelen és erős görcseim szoktak lenni és rettenetes érzelmi viharaim vannak mensi előtt, teljesen elborul az agyam, már-már betegesen, pl dühös leszek, széttörök valamit, aztán szomorú leszek, mert bántottam a tárgyat!!! és hasonlók. Mintha be lennék drogozva. Van még valaki hasonló helyzetben? Ti hogy viselitek el? Milyen gyógyszereket használtok? Én természetes nyugtató hatású étrendkiegészítőket tömök magamba, vagyis inkább anya teszi ezt.
2014. jan. 7. 20:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Miért gondolkoznék bután? Egyszerűen feleslegesnek találom a nőgyógyászt, amíg nincs panaszom. Ha meg közben mégis lesz valami bajom, akkor az a saját hibám, de ennyire nem féltem magamat, mert biztosan van oka, ha beteg vagyok, vagy halálos beteg. Ha hívnak menni kell, ennyi. Eggyel több vagy kevesebb ember, teljesen mindegy. Menjen orvoshoz, aki akar, én nem kedvelem őket.
2014. jan. 8. 18:52
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen probléma az egész mondandóban az, hogy "ha mégis lesz valami bajom, az a saját hibám". Jól el vagy tévedve, nem minden betegséget lehet csak felelőtlenségből elkapni. De majd törődj bele és halj meg végül is, ha ilyen a hozzáállásod mindenhez...
2014. jan. 8. 19:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem 13 évesen jött meg, és általában maximum 4 napig tart, de az utolsó kettő elég semmilyen, szóval szinte nem is vérzek. Az első két napon nagyon, egy szer előfordult hogy át is áztam. Mondjuk hála az égnek fekete nadrágban.

Én előtte 2-3 nappal és az időtartama alatt rémesen ideges vagyok, mindenki fel tud húzni, és olyankor egyszerűen mindenkivel összeveszek, főleg a szüleimmel. Bátyám néhányszor már be is szólt, hogy mi van menstruálsz? ...

Görcseim soha nem szoktak lenni, esetleg néha kicsit, de abban se vagyok biztos hogy attól :D Nem tudom milyen érzés igazából.

Szóval egyenlőre azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, az egyetlen problémám hogy egyáltalán nem állt be, és csak megtippelni tudom mikor fog megjönni.

17/L

2014. jan. 8. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!