Más kamasz lány is ilyen szerencsétlen mensi ügyben, mint én?
nekem is 11 évesen jött meg, és én is ilyen sokáig véreztem
többször, több nőgyógyásznál is voltam, mondták, hogy semmi baj, minden oké, egyszerűen ilyen, ha 16 éves koromig nem áll be akkor keressek fel újra orvost
kb 14-15 éves voltam amikor megjelentek a görcsök, először csak néhány hónapban, de azóta szinte minden hónapbak görcsölök
de én 18 évesen vesztettem el a szüzességem, szóval biztos nem azért kezdtem el görcsölni
20/L
Én is mindig rosszul vagyok, hányok, érzelmi hullámok, görcsök, fejfájás, minden ilyen finomság, szóval én otthon is szoktam maradni 1-2 napot...
És szerintem is el kéne menned orvoshoz!
Nekem is 11 évesen jött meg, elsőnek 8 napig volt, nem fájt, csak ideges voltam, hogy átázok :D Mostanra (16) már 3-4 nap (utolsó már nagyon gyenge, de az utolsó előtti a legrosszabb és legerősebb, egyszer minden szünetben vécére rohangáltam)
Én se élek még nemi életet, de anyukámmal beszéltem, hogy amint lesz egy komoly kapcsolatom, azonnal elvisz nőgyógyászhoz, még mielőtt akármi történne, csak, hogy minden oké-e. Aztán a nemi élet megkezdése után tényleg ajánlott időnként elmenni, akár szereted az orvosokat, akár nem, akár makkegészséges vagy, akár nem. Nem jelenti azt, hogy bajod van, de fogorvoshoz se akkor jársz csak, ha már nem bírsz létezni a fájdalomtól.
Én Algopyrint szedek, ha nagyon görcsöl a hasam, első és harmadik nap általában, de sokszor elég egy meleg tea meg egy pihi. Szédülni is szédültem már, és elég erősen szoktam görcsölni, a hangulatingadozások is megvannak, bár nem ilyen extrémen, mint neked.
Szóval szerintem minimum a háziorvosod keresd fel.
Hát ez durva..
Nekem 3 hónapja jött meg először 16 évesen.
Az 1. 10 napig volt, a 2. 3 napig, és egyelőre szerencsére nem görcsölt a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!