Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nézi sok kamasz szánalma...

Miért nézi sok kamasz szánalmas nyomoréknak a visszahúzódó embereket, akik unalmasabbak, nem pörgősek és nem buliznak soha?

Figyelt kérdés

Legalábbis így tapasztalom ezt nagyon, főleg a fiúk részéről.

16/F

2014. jan. 6. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

A lányok részéről is ugyanúgy megvan ez. Az emberek úgy viselkednek, ahogyan kívülről saját magukra büszkék lennének. A saját ideáljukat vetítik ki kb. a személyiségükre.

Egy velük ellentétes személy másságának kihangsúlyozásával(kvázi csesztetés, pesztrálás) ezt fokozhatják.

2014. jan. 6. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Most leírnám a saját meglátásomat erről az egészről. Megpróbálok nem általánosítani,de tudjátok akinek nem inge az nem fogja magára venni,de általánosítás nélkül nehéz lenne megfogalmazni.

Szóval úgy gondolom,hogy tényleg meg van az,hogy akik bulizósak,menők,pörgősek stb azok szokták csesztetni azokat akik ennek az ellenkezőjük. DE!

Ezt még senkitől nem hallottam vagy olvastam itt,de nekem az az észrevételem,hogy ez fordítva sincs máshogy. Sokszor hallom az okos,szerényebb fiatalokat ahogy szídják és ócsárolják azokat akik sokat buliznak, lek/rvázzák őket és elküldik őket mindennek.

Ez ilyen oda-vissza dolog,szerintem. Persze nem vagyok annak a pártján,hogy BÁRKIT is piszkáljunk a személyisége miatt,de néha nem árt a saját kertedet is megnézni,hogy te valaha is szídtad-e az embereket. Na mondjuk az,hogy valaki saját örömére alázza meg társai előtt az embert az nonszesz és undorító.

Emlékszel 2 éve mikor gimibe kerültem, azt vártam,hogy végre vége az egész klikkesedésnek,de csak rosszabb lett. Egyre inkább előjöttek a személyiség, a bulizások,a cigizések és egyre durvultak a szívatások és az oltások is. Mostmár nem tudom egyetemen,munkahelyen mire számíthatok majd,de én hiszek abban,hogy valamilyen szinten ahogy viszonyulsz és bánsz az emberrekkel azt fogod vissza kapni,de ez nem törvényszerű,de én hiszek benne. Nem azt mondom,hogy ha mindenkivel kedves vagy akkor veled senki nem lesz gonosz. Na de elkalandoztam már nagyon a témától :D

Kérdésedre:

A kamasz fiúk most bontogatják a szárnyaikat és talán erősebbnek,menőbbnek érzik magukat, esetleg férfiasabbnak (?) ha egy gyengébb embert piszkálhat.

És nincs unalmasabb ember a másiknál. Biztos vagyok benne,hogy valami tuti jobb benned,mint ezekben a partis fiúkban. Fel a fejjel :)

2014. jan. 6. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Jó is lenne megtudni :) voltam néhány buliban, de nem az én stílusom, pörgősnek sem mondanám magam, de vannak napjaim mikor állandóan pörgök, na akkor csinálom a hangulatot. amúgy nem kell foglalkozni velük, törődjenek a maguk dolgával :)

16/L

2014. jan. 6. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Én sem buliztam sokat, és nem is igazán kerestem idegenek társaságát, mégsem tartott senki nyomoréknak, mert pontosan tudták, hogy magasról leszarom a véleményüket. Ott kezdődnek a problémák, ha téged elkezd érdekelni, hogy xy vajon mit gondolhat rólad ezért. De akkor meg is érdemled, hogy szekáljanak.
2014. jan. 6. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én is tapasztaltam ezt... Gimiben már csak levegőnek néztek... Én pedig a külsőmet okoltam mindenért, hogy biztos azért nem szólnak hozzám stb. viszont másoktól meg nagyon sok jó véleményt kaptam a külsőmről és modellkedni és felvettek (de én inkább már az elején kiszálltam nincs hozzá önbizalmam)... szóval a lényeg az, hogy szerintem, részben azt is gondolják, hogy aki csendes az már hülye is, nem is gondolkozik úgy mint mások.. Nekem még 5-6-7-8. osztályban elvették az önbizalmamat azzal, hogy a külsőmet szidták és nyomorékoztak... rondának tartom miattuk magam a mai napig, pedig nem biztos hogy lenne okom rá(feljebb leírtam). Depressziós lettem.. Mindez azért, mert ők nem tudták hogy a szavaknak súlya van. Szerintem a leggázabb az, amikor nem is ismernek és úgy ítélnek el... Amúgy én imádok bulizni, mondjuk olyan sokszor nem voltam, de én nagyon szeretek kicsit pörögni, megmutatni egy másik énem.:D Egyszerűen nem tudok megnyílni sok ember előtt. Ez van.

16/L

2014. jan. 6. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:

nem nézik annak

ez a zrikalas ugratás része, egy műsor amit a többieknek csinál az ember

mondjuk áldozat is kell hozzá, akit lehet piszkálni

bár mondjuk ez sem igaz mert ezek az emberek egymást is piszkálják csak ezen jót nevetnek nem sértődnek meg, és ha netán túlmennek egy határon tudnak egymástól is bocsánatot kérni

az a lényeg kérdező hogy fogadd el önmagad, tudj nevetni a saját hibáidon, és ne nézz le másokat

humor, fogj fel mindent lazán az élet egy játék, nem szenvedés

2014. jan. 7. 03:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Őszintén nem értem az otthonülő emberek, egyáltalán.

De nem kell ennyire eltúlozni a dolgot, a kamaszkor egy szemét dolog - de, a farkas törvénye - a gyengébb mindig szenved. Azoknak az embereknek, akik el is járkálnak, általában megnő az önbizalmuk, aztán akibe bele lehet kötni, abba bele lehet, ha hagyják is magukat. Ha valakinek nincs önbizalma, az könnyen előfordulhat, hogy belékötnek...

2014. jan. 7. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert egy kiüresedett, buta generációról beszélünk. Bár ez alighanem mindig így volt, a tömegemberek mindig kinézték azokat, akik mások, mint ők. Ha Téged emiatt kinéznek, tegyél rá magasról. Ők jó eséllyel csak kompenzálnak valamit, ha ennyire ez a mérvadó nekik.
2014. jan. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!