Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nektek a szüleitek...

Kamaszok! Nektek a szüleitek mennyit járnak be a szobátokba?

Figyelt kérdés
Nekem egész nap itt nézik a tv-t, az ágyamból nem lehet kiküldeni őket, mert abban alszanak, itt esznek, én meg takaríthatok utánuk. Sosem lehetek egyedül, este 10 után zavarom ki őket hogy hagyjanak aludni, aztán meg reggel mikor fáradtan felkelek leszidnak hogy miért nem aludtam, nem értem nekik ez miért jó... Az ajtóm be se csukhatom, mert kérdezősködnek hogy miért. Nektek mennyit vannak a szobátokban?

2014. jan. 3. 19:55
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Nekem sem engedik, hogy becsukjam az ajtót, sőt, még a kulcsot is elvették. De azért velem ilyet nem csinálnak. Szerintem ez nem normális dolog. Próbáld megmondani nekik, hogy neked is van azért annyi magánéleted, hogy a saját szobádban egyedül legyél. Ha azt nem szeretnék, hogy becsukd az ajtót, akkor hagyd nyitva, de ne legyenek folyamatosan a te szobádban.
2014. jan. 4. 01:35
 22/29 anonim ***** válasza:

Tedd ki a tévét, és zárt be a szobád ajtaját, ha bent vagy, ha nem.

Az én anyám mikor még vele laktam, azt csinálta, mikor a suliban voltam, bepofátlankodott a szobámba, és átrendezte....komolyan. Rohadt mérges voltam....folyton kopogás nélkül jött be meg ilyenek.

Szerencsére már nem vele élek, hanem a férjemmel. Nem bírnám ki anyámat még egyszer az biztos. Alig vártam hogy megszabaduljak.

27/N

2014. jan. 4. 02:32
 23/29 anonim ***** válasza:
nekem elég ritkán, mert mondtam ,hogy nem szeretem :DD
2014. jan. 4. 04:37
 24/29 anonim ***** válasza:

Hosszabb ideig nem nagyon szoktak bent lenni a szobámba, főleg apám nem, de nem is bírnám. Mondjuk amikor épp összevesznek valamin, akkor anyum be szokott jönni hozzám panaszkodni, vagy meló után mikor hazaér bejön és ott felejti magát, elmeséli, hogy mi történt vele. Ez utóbbival sosem volt bajom, és mindig is mondtam, hogy szívesen rászánok egy fél órát, vagy egy órát, és akkor meg tudjuk beszélni, kivel mi történt aznap, de ne csinálja azt, hogy bejön és rögtön elkezdi mondani a magáét, mert az idegesít (általában pont tanulok, amikor hazaér, és utálom, ha megzavar).

Meg estefelé is bejön néha és nálam olvas vagy ilyesmi, meg közbe beszél hozzám, ez mondjuk néha zavar, mert vannak olyan barátaim, akikkel többnyire esténként tudok chatelni, mert suli után szétszóródtunk, mindenki máshol van. Ilyenkor se anyumra nem tudok figyelni, se arra, akivel chatelek..

18 múltam.

2014. jan. 4. 08:15
 25/29 anonim ***** válasza:

Alig, kirakom öket!!! :D

Én sem vagyok az övékben, ök sem az enyémben. Magánszféra.

14/L

2014. jan. 5. 22:51
 26/29 A kérdező kommentje:
de azt mondják hogy nekem nem lehet, mert gyerek vagyok, és nincs döntési jogom, sem magánéletem... úgyhogy buktam ezt... XD
2014. jan. 6. 16:02
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem csak anyum van. Nem tölt itt túl sok időt, de azt nem bírom elviselni, ha bejön azzal, hogy beszélgetni szeretne, majd leül az ágyamra, és netezik a telóján, engem meg elintéz egy 1-2 szavas mondattal. Egyébként jó a kapcsolatunk, csak már ő is telefonb*zi lett.

17/L

2014. jan. 6. 20:39
 28/29 A kérdező kommentje:
az enyém facebook mániás :(
2014. jan. 7. 13:26
 29/29 anonim válasza:

Én 15 leszek most februárban,nekem semennyit nincsenek itt a szüleim.Úgymond,van jobb dolguk is ennél:)

Nem telepszenek le a szobámba,minek is,hisz van sajátjuk ;) Az ajtómat is simán becsukhatom,be is szoktam!

Persze be szoktak jönni néha pár percre beszélgetni,vagy megnézni mit csinálok,hogy vagyok,na de nem állandóan ahogy a te szüleid csinálják,szólj rájuk vagy csináld ugyanazt az ő szobájukkal amit ők a tiéddel!

2014. jan. 18. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!