Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nektek a szüleitek...

Kamaszok! Nektek a szüleitek mennyit járnak be a szobátokba?

Figyelt kérdés
Nekem egész nap itt nézik a tv-t, az ágyamból nem lehet kiküldeni őket, mert abban alszanak, itt esznek, én meg takaríthatok utánuk. Sosem lehetek egyedül, este 10 után zavarom ki őket hogy hagyjanak aludni, aztán meg reggel mikor fáradtan felkelek leszidnak hogy miért nem aludtam, nem értem nekik ez miért jó... Az ajtóm be se csukhatom, mert kérdezősködnek hogy miért. Nektek mennyit vannak a szobátokban?

2014. jan. 3. 19:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Anyám hetente egyszer megjelenik a locsolóval. S kb ennyiben kimerül a szobámban való tartózkodásuk.

Szerintem is mondj le a tv-ről, ha alapból nem nézed sokat akkor teljesen fölösleges. A műsorokat a neten is ugyanúgy megtalálod, nem maradsz le semmiről.

2014. jan. 3. 21:03
 12/29 anonim ***** válasza:
Nekem mindeki a házbol szobámba be jár 1 nap töbször is,de nem lehet ki küldeni mert kérdezőskődnek. 19/F
2014. jan. 3. 21:23
 13/29 A kérdező kommentje:
nekem is ez van utolsó... :(
2014. jan. 3. 21:30
 14/29 anonim ***** válasza:

Nekem olyan egy perceket, amikor meglocsolja a virágomat vagy szeretne valamit. Ha anyukám körmét csinálom, akkor nyilván tovább, vagy apukámnak segítek angolozni. De csak úgy nincsenek itt huzamosabb ideig.

16/L

2014. jan. 3. 21:46
 15/29 A kérdező kommentje:
de jó neked... :/
2014. jan. 3. 21:52
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Küld ki őket, ráncigáld ki! Te szobád, semmi joguk bemenni.
2014. jan. 3. 22:06
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Apa szerintem az utóbbi 4 évben,ha kétszer volt bent a szobámba. Egyszer kivinni a laptopot egyszer meg kérdezett valamit-valami filmről. Jaa és igen, 4 évvel ezelőtt a szobámba néztünk meg hármasban (anya,apa én) egy filmet!

Apa inkább kiabál az ajtóm előtt,mint hogy bejöjjön.

Anya az már gyakrabban jár be,de általában én hívom,vagy csak beszalad valamiért (lakk,dezodor,parfüm,gyanta vagy épp mosatlanért). De anyával szoktunk a szobámba az ágyamon eldőlve pletykálni,filmeket/sorozatokat nézni. De hívatlanul tényleg csak akkor jön be ha muszáj .. vagy ha unatkozik és abba bízik ,hogy énis :D

Én tényleg sajnállak. Nekem elképzelhetetlen,hogy a szüleim itt pengessék a napjaimat,a szobámba és borzasztó lehet. Én se megyek be az ő szobájukba,vagyis bemegyek,de nem azt használom saját szobám helyett. Én a helyedben biztos inkább lemondanék a tévéről és beszélnék velük,hogy icipicit hagyjanak a szobámba.

2014. jan. 3. 22:11
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég sok időt töltenek itt, főleg mivel itt van az egyetlen számítógép a családban, és anyu képtelen elszakadni tőle fél napra. :D Apukám kevesebbszer jön be, de amit a legjobban utálok, hogy folyton kopogás nélkül rámtörnek. Méghozzá tízpercenként, mindenféle hülye kérdéssel. Aztán eszükbe jut, hogy ma már kérdezték...
2014. jan. 3. 23:58
 19/29 anonim ***** válasza:
FEljönnek kb hetente egyszer szólni, hogy takarítsak.
2014. jan. 4. 00:01
 20/29 anonim ***** válasza:
51%
És én még azon vagyok felháborodva, hogy kopogás után nem várják meg amíg mondom, hogy szabad!:D
2014. jan. 4. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!