Kamaszok! Nektek a szüleitek mennyit járnak be a szobátokba?
Anyám hetente egyszer megjelenik a locsolóval. S kb ennyiben kimerül a szobámban való tartózkodásuk.
Szerintem is mondj le a tv-ről, ha alapból nem nézed sokat akkor teljesen fölösleges. A műsorokat a neten is ugyanúgy megtalálod, nem maradsz le semmiről.
Nekem olyan egy perceket, amikor meglocsolja a virágomat vagy szeretne valamit. Ha anyukám körmét csinálom, akkor nyilván tovább, vagy apukámnak segítek angolozni. De csak úgy nincsenek itt huzamosabb ideig.
16/L
Apa szerintem az utóbbi 4 évben,ha kétszer volt bent a szobámba. Egyszer kivinni a laptopot egyszer meg kérdezett valamit-valami filmről. Jaa és igen, 4 évvel ezelőtt a szobámba néztünk meg hármasban (anya,apa én) egy filmet!
Apa inkább kiabál az ajtóm előtt,mint hogy bejöjjön.
Anya az már gyakrabban jár be,de általában én hívom,vagy csak beszalad valamiért (lakk,dezodor,parfüm,gyanta vagy épp mosatlanért). De anyával szoktunk a szobámba az ágyamon eldőlve pletykálni,filmeket/sorozatokat nézni. De hívatlanul tényleg csak akkor jön be ha muszáj .. vagy ha unatkozik és abba bízik ,hogy énis :D
Én tényleg sajnállak. Nekem elképzelhetetlen,hogy a szüleim itt pengessék a napjaimat,a szobámba és borzasztó lehet. Én se megyek be az ő szobájukba,vagyis bemegyek,de nem azt használom saját szobám helyett. Én a helyedben biztos inkább lemondanék a tévéről és beszélnék velük,hogy icipicit hagyjanak a szobámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!