Titeket mennyire féltenek a szüleitek?
Féltenek, de bíznak bennem, mert tudom, hogy hol a határ.
Vidéken élünk, elég jó a közbiztonság.
Bárhová elmehetek előzetes egyeztetéssel, ha valami hirtelen jön, akkor pedig telefonon kérdezem meg.
Anya ismeri, és szereti a barátaimat, velük gond nélkül elenged, addig maradhatok, ameddig a többiek. Ha bármilyen változás van az eltervezett programban, akkor telefonon értesítem. Igyekszem sosem késni, ha pedig önhibámon kívül kések, akkor szólok mobilon.
15/L
Túlságosan is. Persze napközben mászkálhatok (Budapesten belül), de kb. sötétedés előtt haza kell érnem. Néha már apu jön értem... De nekem ez kevés. :( Szolid "házibulikba" sem mehetek el, ahol csak a baráti köröm van, normális emberek, nem csinálunk hülyeségek, vigyázunk egymásra, de hát nem, nem engednek el.
4 hónapja járok a barátommal, de nem akarják megengedni, hogy itt aludjon egyetlen éjszakát (máshogy nem tudnánk megoldani azt a találkát...). Pedig semmit sem csinálnánk, mert papírvékonyak a falak és ők a mellettünk lévő szobában vannak. Még csak nem is egy ágyban aludnánk. De hát ők tudják... Ha mondom, hogy elmegyek valami ismerősömmel sétálni, mekizni, stb, akkor "Minek mész te vele? Ő már 18 éves, van barátnője is, ne veled járkáljon..." Hát bocs. A barátom is 18 éves amúgy, de mindegy. Azét remélem idővel változik a helyzet. :)
16L (11. osztály)
Nagyon nagyon, viszont bíznak bennem.
15/L
Régebben nagyon féltettek, ha el is mentem nagy ritkán hétvégén este, addig nem aludtak el, amíg haza nem értem. A szalagavató bál utáni afterpartyról pl. hajnali fél 5-kor értem haza, és addig apum nem igazán aludt. Jó, el-elszundított, de félóránként felébredt, kiment, megnézte, hogy jöttem-e már stb.
Azért most már kevésbé féltenek, úgy érzem kezdik megérteni, hogy lassan felnövök és már nem tudnak mindentől megóvni.
Szóval idén már nyaraltam szülők nélkül - mondjuk rokon volt ott, de az akkor is más. Egyébként bíznak bennem, sosem adtam okot a bizalmatlanságra. Még ha iszok is buliba, soha nem mentem haza még részegen meg semmi. De mindig azt mondták régebben, hogy én hiába vagyok felelősségteljes, megbízható, nem tudhatják, hogy pl. mások nem kevernek-e bele valamit az italomba vagy ilyesmi.
6-os nak! :-( sajnállak!
Kérdésre pedig:
Nagyon féltenek! Alsóban végig jött értem az anyukám pedig csak át kell mennem az úton XD
Most meg ha megkérdezem őket előre akkor megengedik de max. 5-ig és ez így jó is ; D
12/lány
Nyilván féltenek , de nem betegesen. 12 évesen engedtek be először két barátnőmmel a városa egyedül, busszal oda-vissza. Ha barátnőkkel elmegyek biciklizni hétvégén vagy nyáron akkor én vagyok az egyik aki a program végéig marad (hacsak nem kell valahova mennem) . Kisvárosban élek (igaz nagyon közel egy nagyvároshoz)de, pl nyáron amikor későn sötétedik este 9:30-ig is elengednek sétálni. Én bármikor átmehetek vagy alhatok ott az egyik barátnőmnél. És nálam is szinte mindig lehet alhat itt az egyik (vagy akár több barátnőm is). Aránylag engedékenyek és féltenek is de megértik , hogy én is kezdek önállósodni.
A tanulásra sem lehet nagyon panaszuk ,mert mindenől4-es vagy5-ös vagyok. í:))
Változó. Anyám hangulatától függ.
Van, hogy akár sörözni is elmehetek a barátaimmal, mert tudja, hogy nem iszom magam félholtra, és nem problémázunk, kötekedünk, bízik bennünk.
Viszont ha rájön az 5 perc, képes 30 perc alatt 5x felhívni, hogy jól vagyok -e, attól függetlenül, hogy hova indultam.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!