Szerintetek nagy bűnt követek el ezzel? 17/L
Figyelt kérdés
A szüleim nem örülnek neki ha a barátommal vagyok mert csak elveszi szerintük az időt a tanulástól, meg különben se bírják mert cigizik... egész múlt héten beteg voltam ezért nem tudtunk együtt lenni.. kitaláltam hogy holnap edzés helyett ( 2 órás röpi edzés) inkább vele leszek, amúgy is most csak erősítenénk 2 órán át tehát nem maradok le semmiről...2014. jan. 3. 18:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem az erősítést nem a semmiért csinálja az edző.
Én inkább edzeni mennék, esetleg előtte/utána találkoznék a barátommal.
Amúgy milyen tanuló vagy?
2/7 anonim válasza:
Nem bűnt követtél el,de az idődet beosztani tudni kellene.17 éves vagy,komolyabban is gondolkodhatnál,1 év múlva érettségizel.
3/7 anonim válasza:
Nem követsz el vele hatalmas bűnt, de igazolod a szüleidet. Érthető, ha nem örülnek neki, ha ahelyett, hogy a kötelességeidet vagy más hobbidat csinálnád, inkább ezeket kihagyod és vele vagy. Az meg egy másik érdekes dolog, hogy te simán ellógnál egy edzést miatta, de ő egy hétig képtelen volt meglátogatni, mikor beteg voltál??
4/7 A kérdező kommentje:
nem képtelen volt meglátogatni, hanem a szüleim nem engedték
2014. jan. 3. 19:07
5/7 anonim válasza:
Bakker nehogy már ne lehessen a barátjával! 17 éves, nem egy taknyos kisgyerek már. Ha ő úgy szeretné, akkor csinálja, most fiatal, nem kéne agyonhajszolnia magát, és a szüleinek se kéne így tiltania.
6/7 anonim válasza:
A te döntésed, azonban, ha komolyan gondolod a röpit, kár kihagyni az erősítést. Az is legalább olyan fontos, mint maga a röpi. Időről időre kell az erősítés, az élsportolók is szoktam erősíteni edzéseken, és nem hagyják ki azért, hogy a párjukkal találkozzanak.
Elvileg 24 órából áll a nap, 2 óra a röpiedzés, még mindig van 22 óra. Persze, vegyük le belőle az alvást, hiszen aludni is kell. Akkor is marad még sok-sok óra, amit az ember úgy oszt be, ahogy akar.
Szóval edzés előtt vagy után is tudtok találkozni, persze csak akkor, ha szeretnétek jó megoldást találni a problémára.
7/7 anonim válasza:
Azt veszem észre, hogy itt sokan még mindig hisznek a 18 varázslatos erejében, hogy ez alatt mindenki egy felelőtlen gyerek, még ha csak 2 nap választja el tőle, aki egy rohadt droid és az egyetlen dolga a tanulás, mert jesszus mi lesz, ha nem mehet egyetemre és lehet annyi diplomája, mint ujja, mehet majd a híd alá, atyaééééég. Imádom, amikor a nagyokos szülők azt hiszik, ők jobban tudják mire van szüksége a gyereknek. Igen, ez működik úgy kb 8 éves koráig a kölyöknél, onnantól kezdve már sokkal egyedibb igényik vannak. A másik örök kedvenc a "bezzeg az én időmben" szöveg. Merthogy az ő idejükben ilyen nem volt. Ja, mert a szocializmus idejében nem is lehetett, de bakker, már több mint 20 éve kinőttük azt, ha tehették volna, ők is tették volna az, amire manapság csak annyi böfögnek oda, hogy "ezek a mai fiatalok....". Ugyanúgy ittak kamaszként, csak nem csilivili piákat, hanem házi pálinkát és bort. Ugyanúgy szexeltek tizen-akárhány évesen, csak akkor még nem vetethették el a gyereket olyan könnyen, hanem inkább férjhez mentek 18 éves korukban. Kockultak ők is több órát, csak épp a játékteremben és nem otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!