Lehet emo 10 évesen?
na jó tisztázzuk h mi micsoda
Rock,metal:minden fekete,szegecses...
Emo:deszkás cipő,csőnadrág tupírozott haj
goth:na tuti h ez nem lehet 10 évesen,hosszú fekete szoknya fehérre maszkírozott arc kersztes nyaklánc
mondd már meg h ezek közül melyik !
Már kb. másfél éve lett kiírva a kérdés, de azért felvilágosítanám a kedves kérdezőt; én is többnyire feketében járok (rajtam kívül senki nem ilyen az osztályban), mégsem kategorizálom magamat stílus alapján, de emos pláne nem vagyok! Ha már választani kell, azt mondom, hozzám a rockerség áll a legközelebb (olyan zenét hallgatok, illetve a világszemléletem is hasonló), de emókosnak semmiképp sem vallanám magam! Tévedésben vagy, ha azt hiszed, attól lesz valaki emos, hogy szereti a feketét.
Csak ennyit akartam.
10 évesen még ott a seggén a tojáshéj,mit tud még a világfájdalomról,meg bármiről is?
hameg csak divatból hord ilyeneket,azok nem igazi emok hanem csak póser nyomorékok.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!