Lehet emo 10 évesen?
Figyelt kérdés
a hugom lehet emo 10 évesen?2009. nov. 29. 09:12
1/24 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy emo?:DA viselkedésén, ruháin,wagy a zenei stílusa miatt?Hát mondjuk,ha neki tetszik,meg minden,akkor lehet...Csak mondjuk elég furcsa lenne 10 éwes kislány emonak!=)De ha neki bejön,akkor gyerünk...Remélem tudtam walamit segíteni:)
2/24 A kérdező kommentje:
igen szereti a fekete cuccokat.de a barátnői is mind ilyenek úgyhogy nem csodálom
2009. nov. 29. 10:34
3/24 A kérdező kommentje:
amúgy kösziiiiiiiiiiiiiii
2009. nov. 29. 10:35
5/24 anonim válasza:
elég gáz, ha már 10 évesen elkezdi az ilyen stílusmajmolást, de talán így hamarabb kinövi...
6/24 A kérdező kommentje:
mindegy hogy gótnak vagy emo-nak mondjuk
ja korai kicsit de a barátai is mind ilyenek
2009. nov. 29. 13:48
7/24 anonim válasza:
egyáltalán nem mindegy... és tapasztalatból mondom hogy hamarabb kinövi, mert itt még csak divatmajmolás... a gót amúgy szerintem nem gáz, ha emó az már gáz... minden emó gáz, főleg a divat-emók, csak kedvesen mondd meg esetleg neki hogy szerinted is nagyon gáz... meg hogy nem fog később tetszeni a pasiknak xD akkor csak abbahagyja.
8/24 anonim válasza:
a fekete sok stílus lehet! rock, metál, goth, emó, stb... ettől még nem lesz emó!
9/24 anonim válasza:
én 10 évesen emós voltam a matek miatt. tiszta kocka az egész füzet és elmegy tőle az életkedvem
10/24 bumbi02 válasza:
nem hiszem hogy lehet emos, maximum ugy öltözködik mert "divat"... nem szeretem az emot , de amennyire tudom ott mély érzelmek vannak meg blahblahblah... átérzik a világfájdalmat stbstb.. iesmiket mondogatnak mindig... 10 évesen ?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!