Mit gondoltok erről a Tumblr oldalról?
Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van,de engem is érdekelne a véleményetek. Most csináltam egy Tumblr oldalt:
Igazából tudom,hogy nem fog nagyon senkinek se tetszeni,meg,hogy sokan tartják sablonos,tucat sz/rnak. De szeretném leírni a saját gondolataimat és szeretném másokkal megosztani a kedvelt idézeteimet.
Amit utoljára kitettem képet is én szerkesztettem (látszik is) szóval nem az a célom,hogy egy halom hipi-szuper menő képet másolgassak át az oldalamra.
Meg még nincs teljesen kiforrva a stílus,a színek,ezeket még próbálgatnom kell. De mindenféle tanácsot szívesen fogadnék :) Ja és elküldhetnétek a ti oldalatokat,szívesen megnézném.
Az idézetes dolog elég sablonos, szóval nem hiszem hogy tudnánk olyat mutatni, ami nem lenne az.
Az a baj ezekkel, hogy nagyon sokan kiírják fészre, de valójában nem is értik mit írtak. Persze irkálnak a boldogságról, hogy mennyire erősek, na meg a legjobb, a pozitív gondolkodásról. Persze ha valami történik velük, akkor biztos, hogy nem tudnának sem erősek maradni, sem pedig pozitívan gondolkodni.
Van az oldaladon egy-kettő ami tényleg tetszik és nem láttam még pl, de szerintem az idézetek már örökké sablonosak maradnak és nem lesz már ez olyan egyedi.
Köszönöm. Igen,én is érzem,hogy sablonos dolog ez az idézetes dolog.
Amúgy lehet azért nem láttad,mert én írtam :) Ha szomorú vagyok akkor mindig ilyen sablonokat szoktam írkálni,valahogy segít,hogy jobb kedvem legyen :D
Azért is kértem,hogy mutassanak már olyan Tumblr oldalt,ami nem sablonos,és tetszik nekik,mert tényleg kíváncsi vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!