Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minek örülne karácsonyra a 12...

Minek örülne karácsonyra a 12 éves lányom?

Figyelt kérdés
Kicsir szereti a fiús játékokat meg minden de nem annyira!:D
2009. nov. 28. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
mi van, sajnálod tőlem? miért nem kaphatok ennyi mindent? szülinap, meg hasonlók csokival, meg hasonlókkal le vannak rendezve. mivel akkoriban jött elő az, hogy nem jönne rosszul, akkor kaptam meg. ez van. nem a te életed. nem tudom mi a baj vele. azt sem értem, mibe kötöttél bele! abba hogy mit kptam? én tehetek róla?? vagy hogy ilyen az anyagi helyzetünk?? én tehetek róla?? nem!!! tehát...
2009. dec. 7. 17:21
 12/15 anonim válasza:
jolvan nyugszik a kutya!!Mi vagy te zsido baszus h cska csokit kapsz szülinapodra??
2009. dec. 17. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Én digitális fényképezőgépet kapok, tavaly jégkorit kaptam, az előtt meg még csak 10 voltam, és mostmár nem emlékszem. :) Em szerintem hajvasaló/hajsütővas is jó, én még azt veszek magamnak karácsony körül.

Em azon én is csodálkozom, hogy fényképező,laptop meg ilyenek mind egyszerre. Én tavaly előtt kaptam laptopot, úgy, hogy mellette volt/és még van is/ számítógépem, de abban az évben aztán könyvön ruhákon kívül nem kértem semmi más nagy cuccot.

2009. dec. 22. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, em 12/L
2009. dec. 22. 15:11
 15/15 domdoma válasza:
amitől a nyakadba ugrik ahogy meglátja az a converse cipő vagy egy drága rúzs off:(tavalyi oszt. karira ezeket adtam az egyik lánynak fél évig mindennap megköszönte...) :)
2009. dec. 22. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!