köynv, társasjáték, valami elektromos kütyü (iPod, mp4, fényképező, telefon), bicikli, görkorcsolya, jégkorcsolya, felső, télikabát, sapka-sál-kesztyű szett, kozmetikai csomag, hirtelen más ötletem nincs:)
2009. nov. 28. 20:43
3/15 anonim válasza:
Én webkamerát kaptam 12 éves koromban,ami persze nem volt rég..na meg kaptam pendriveot,fényképezőgépet(digitálisat!),ruhákat,nyomtatót..(: és tökre örültem neki^^
2009. nov. 28. 20:46
4/15 anonim válasza:
Én 3.-os korom óta nem kapok játékokat! Nem is igénylem, úgyhogy szerintem játékot neki se vegyél. Nem fog neki örülni és ha nem is tetszik, de ő már ebből kinőtt!! Nálunk mindig úgy van, hogy megkérdezik a családtagok, hogy mit szeretnék! Szerintem így tök jó, mert tuti, hogy olyat kapok aminek örülök. Ha mindenképpen meglepit akarsz jó lenne tudni mennyit szánsz rá! Amiket eddig írtak nagyon jók! Én ruhákat, epilátort, szépség cuccokat meg ilyeneket kapok!
2009. nov. 29. 07:27
5/15 anonim válasza:
játék már nem kell neki, valóban. én 12 évesen ezeket kaptam:
sims 2-höz 3 kieg (imádom a simset)
egy kombi nyomtató-scennel-fénymásoló
digi fényképező
laptop
ruhák
ez volt nekem 12 évesen :) bár nekünk elég jó (hála égnek!, kopp, kopp) az anyagi helyzetünk. nem tudom, meddig mehetsz el értékben a vásárlás során!
2009. nov. 29. 07:34
6/15 anonim válasza:
egy vibrátort... vagy kettőt :D
2009. nov. 29. 14:09
7/15 anonim válasza:
off:Utolsó előtti,és laptopot,nyomtatót,3 kieget,digi fényképezőgépet egy szülinapra?Kopp kopp,az annyi mint egy iphone,tehát már nagyon ismerős vagy nekem:off
Szerintem örülne mondjuk egy mobilnak,esetleg egy jobbfajta parfűmnek,esetleg converse cipőnek,vagy ruhának(Nem kínai fajtára gondoltam :))
2009. nov. 29. 16:25
8/15 anonim válasza:
nem szülinapra, karácsonyra. nálunk karácsonkor szokás ajándékozni, szülinapkor, meg ilyenekkor egy könyv+csoki kb. és ha ismerős vagyok, akkor ki vagyok?
2009. nov. 29. 17:58
9/15 anonim válasza:
hát ekkora hazugságot laptopoz sims 2 höz 3 kiegészítöt fényképezöt nyomtatot kopp kopp!!ekkora hazugságot házat nem kaptál??jaés mi vagy zsidó??
kül én 12 éves vagyok és egy nyomtatot vagy egy jo kis érintö képernyös telot szeretnék!!de azt mondtam anyuéknak h lehet fényképezö is!!De nem mind három hanemm az egyik!!De persze a többi rokonomtol is lehte!!tölük ruhát ruhát ruhát táskát!!
2009. dec. 1. 20:14
10/15 anonim válasza:
Hello!
Énis 12 éves csaj vagyok,és szeretem a fiús dolgokat,de persze a lány dolgokat is.Én ajánlom ha szereti a Hannah Montanát akkor Hannah Montanás könyv.Vagy hajvasaló!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!