Van egy régi barátnőm aki ma már celeb és olyan féltékeny vagyok rá:/mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostmár nem vagyunk jóban,de celeb és szép és nagyon sok barátja van,mindíg új helyeken jár nagyon jó cuccai vannak,stílusos..sokszor kisebbnek érzem magam nála.Jó suliba jár.
Amég én igazán átlagos vagyok nem annyira tudok stílusos lenni vagy sokszor megvédeni magam.
(kérlek ne kuldjetek aludni nemtudok!):(
2013. dec. 30. 01:53
11/15 anonim válasza:
Semmi értelme. Celebre féltékenynek lenni. Ha van stílusa, akkor alakíts ki magadnak. Nekem sem volt sok lehetőségem, de valahogy, apránként sikerülni fog :)
12/15 anonim válasza:
Régen én is net eleb akartam lenni. De. regisztráltam askra álnèven és megtaláltam a cintiihercegnot és társait. NE akarj netceleb lenni mindenki elkrrvul
13/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van:/ !
köszönöm a válaszokat..,sokat gondolkodtam és már nem vagyok rá féltékeny!:D csöppet sem..
ha annyira megakarjátok tudni az illető nevét,akkor priviben elárulom de nem szeretném nyilvánosan
2013. dec. 31. 14:09
14/15 anonim válasza:
Küldj kérlek szépen üzenetet.:) Kíváncsi vagyok ki az, mert elég sokat lógok ask.fm-en és Facebookon, szóval sok netcelebet "ismerek" úgymond.:) Hátha őt is.
15/15 anonim válasza:
Annyit tarts észben, kedves kérdező, hogy a "facebookos celebek" kilencvenkilenc százaléka ostoba, felszínes ember. A követőik, irigyeik szintúgy - ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!