Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor heteró vagyok,...

Most akkor heteró vagyok, vagy biszexuális?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok.Tanárnőm 39 éves(matek-technika-informatika szakos).Volt már sok pasim!Informatika szakkörre is járok.Múltkor eléggé kellemetlenül éreztem magam:

3an vagyunk info.szk.-sok,ketten voltunk ott,legjobb barátnőmmel.A sok számítógépből egyet szoktunk beindítani,ez a tanárnő gépe.Barátnőm leült a gép elé,a tanárnő meg utasítgatta,hogy mit csináljon,meg hogyan.De mindeközben legugolt,és elég furán jött ki a helyzet:néztem hátulról..hát mit tesz isten elkezdtem nevetni,de nem gúnyosan..mint mikor szerelmes vagyok:P:$

Meg persze amikor én ültem a gépnél,akkor is ezt csinálta,én meg egész véletlenül,de komolyan véletlenül,beterpesztettem neki..szerencse,hogy nem nézett lefele!Amúgy nem tudom,hogy ez lehet-e szerelem,vagy ez csak kíváncsiság,esetleg??Merthogy egy titokzatos nőről van szó..és én mindig is szerettem a titkokat.."megfejteni":D:$

MOST AKKOR HETERÓ VAGYOK,VAGY BISZEXUÁLIS?

A leszbikus szóba nem jöhet..mivel a pasikhoz is vonzódom..:)(:

2009. nov. 27. 21:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Csak kettőnk között az a különbség,hogy én 75%-os válaszoló vagyok,te meg 51%,és az a sok pasi úgy volt,hogy msnen..
2010. jún. 28. 21:33
 22/24 A kérdező kommentje:
Ja és az ügy már lecsengett.ÉS NE ITT KIRÁLYKODJ:D:DAm azóta már öregedtem egy évet,és ez sokat jelent..:D
2010. jún. 28. 21:47
 23/24 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy se leszbi se biszex

mondjuk ez félreérthető,mert biSZEXUÁLIS-nak mondjuk, közbe ha egy lánnyal lefekszel és mégse érzel iránta semmit,akkor még mindig hetero vagy ..

ha nem vagy belé szerelmes akkor nagy valószínűséggel hetero szexuális vagy :D

és nem kell megijedned,én is kb ennyi idősen fantáziáltam lányokról és én is be voltam ijedve hogy most akkor leszbikus vagyok????

de utána egyre jobban elkezdtek érdekelni a fiúk :)

2011. szept. 16. 15:34
 24/24 anonim válasza:

Előző válaszolónak:

Mert a heterók csak szerelemből fekszenek le egymással? Úgy látom még a mesékben élsz...

Kedves kérdező, most 17 éves fejjel hogy állsz a nőkhöz?

2013. okt. 31. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!