Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit jelentenek ezek a szavak! Biszexuális? Leszbikus? Hetero? Homoszexuális?
Az a baj, hogy nemtudom, hogy mit jelentenek ezek a szavak? Arra már rájöttem, hogy a nemekhez valami köze van, ezért hála, tudtam melyik kategóriába tegyem.
Azthiszem a homoszexuálissal tisztában vagyok, hogy két férfi melegséget érez egymás iránt, mert amikor a közelében van, melegség járja át őket, ezért hívják melegeknek? Vagy nem?
Van ám transz-szexuális is. Na most jól összezavartam.
Metroszexuális?
Kamuszexuális? Nyami.
Bisexuális:mind2 nemhez(fiuk,lányok)hoz vonzódik
Leszbikus:lányokat szerető lány
Hetero:apu anyu verzió
Homosexuális:a saját neméhez vonzódik álltalában a férfiakra mondják.De gyüjtő név.(a leszbik is homosexuálisak.)
Hetero:férfi,és nő közötti szerelmi kapcsolat!
Biszaxuális:Fiúkat,és lányokat is szereti a lány
Leszbikus:csak a lányokat szereti a lány
Meleg:nem mert melegséget érez...hanem ez két férfi közötti szerelmi kapcsolatot jelent
Kamukérdés??
Mindegy, azért válaszolok^^
Biszexualitás: amikor valaki mind a 2 nem irányába érez szexuális és érzelmi (vagyis szerelmi) vonzódást.
Leszbikus: amikor egy lány csak a lányok iránt érdeklődik szexuálisan és érzelmileg.
Heteroszexualitás: amikor valaki ellenkező nemű emberekhez vonzódik
Homoszexuális: amikor valaki a saját neméhez vonzódik
biszex: fiu+lány egyaránt
leszbikus: lány+lány
hetero: ellenkező nem szal fiu+lány
homo: azonos nem szal fiu+fiu (meg a leszbikus is ittvan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!