Most akkor heteró vagyok, vagy biszexuális?
13 éves lány vagyok.Tanárnőm 39 éves(matek-technika-informatika szakos).Volt már sok pasim!Informatika szakkörre is járok.Múltkor eléggé kellemetlenül éreztem magam:
3an vagyunk info.szk.-sok,ketten voltunk ott,legjobb barátnőmmel.A sok számítógépből egyet szoktunk beindítani,ez a tanárnő gépe.Barátnőm leült a gép elé,a tanárnő meg utasítgatta,hogy mit csináljon,meg hogyan.De mindeközben legugolt,és elég furán jött ki a helyzet:néztem hátulról..hát mit tesz isten elkezdtem nevetni,de nem gúnyosan..mint mikor szerelmes vagyok:P:$
Meg persze amikor én ültem a gépnél,akkor is ezt csinálta,én meg egész véletlenül,de komolyan véletlenül,beterpesztettem neki..szerencse,hogy nem nézett lefele!Amúgy nem tudom,hogy ez lehet-e szerelem,vagy ez csak kíváncsiság,esetleg??Merthogy egy titokzatos nőről van szó..és én mindig is szerettem a titkokat.."megfejteni":D:$
MOST AKKOR HETERÓ VAGYOK,VAGY BISZEXUÁLIS?
A leszbikus szóba nem jöhet..mivel a pasikhoz is vonzódom..:)(:
nem neked irtam hanem annak aki azt irta hogy
"erről a dollárjeles :S-ről pedig szokj le gyorsan,mert szerintem nem csak engem zavar."
Hááát én komolyan beszarok... És akkor az ilyenek miatt néznek minket (kamaszokat) ilyen sötétnek. Igazából már csak a lávcsi meg a v helyett a w használata hiányzott.
Egyébként meg teljesen normális ilyenkor még.
Nem hinném, hogy biszex lennél.
Én is hasonló vok mint te, egy csomó srácom volt már, és csak 13 vok, és nem érdekel, hívhattok ribancnak, ha jól esik, ez csak egy szó, amivel a nagy, okos, és érett emberek dobálóznak... Am egyikkel sem történt semmi, nem is voltam beléjük igazán szerelmes, csak fellángolások voltak. Hamar elmúlt. És én is szoktam megnézni csajokat, megállapítom magamban, hogy jól néz ki v ronda, bár ezt sztem csak női összehasonlításból teszem. Am meg haverokkal szoktunk hülyülni is, már van két gyerekem egy lánytól (én az apa vok) xD. Szal nem gáz, majd kinövöd sztem. Ez természetes.
Tévedésbe ne essen senki,a sok fiú nem azt jelenti,hogy minddel komoly testi kapcsolatba kerültem,mert eggyel sem!1 volt olyan,akivel találkozgattam
1 volt akivel találkozgattál? akkor a többi mi volt? online barát?löl...
amugy nem vagy biszex csk még fiatal madj kinövöd... de az emberiet nem kérdez amugy... én eltom dönten h teccik-e egy csja vagy sem...
amugy me fentebbi kommentelönek akinek visszaszóltál igaza van teljesen sztme..
meg 13 évesen ien problémáid vannak...
Nem biszex vagy, csak egy r*banc.
Ez ma már a divat, és követni kell a nagylányokat... :)
Üdv: egy normális 13 éves srác.
UI: a dollárjeles S hülyeséget valóságba használhatnád... :D
Nyelvtan óra, stb. Sok szerencsét.
Szebb Jövőt!
Előző vagyok.
És már azon tátva maradt a szám, hogy:
"Volt már sok pasim!"
Na, fejezd ki jobban a ribiséget.
De ahogy Sp és Fluor számába van:
"Kell az új is!"
(megjegyzem, mindketten csiribirik (ratyik, radiátorok)).
Spnek is majdnem biszex lett. Eddig sok pasija volt neki is, de majdnem nőkre tért rá. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!