Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor heteró vagyok,...

Most akkor heteró vagyok, vagy biszexuális?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok.Tanárnőm 39 éves(matek-technika-informatika szakos).Volt már sok pasim!Informatika szakkörre is járok.Múltkor eléggé kellemetlenül éreztem magam:

3an vagyunk info.szk.-sok,ketten voltunk ott,legjobb barátnőmmel.A sok számítógépből egyet szoktunk beindítani,ez a tanárnő gépe.Barátnőm leült a gép elé,a tanárnő meg utasítgatta,hogy mit csináljon,meg hogyan.De mindeközben legugolt,és elég furán jött ki a helyzet:néztem hátulról..hát mit tesz isten elkezdtem nevetni,de nem gúnyosan..mint mikor szerelmes vagyok:P:$

Meg persze amikor én ültem a gépnél,akkor is ezt csinálta,én meg egész véletlenül,de komolyan véletlenül,beterpesztettem neki..szerencse,hogy nem nézett lefele!Amúgy nem tudom,hogy ez lehet-e szerelem,vagy ez csak kíváncsiság,esetleg??Merthogy egy titokzatos nőről van szó..és én mindig is szerettem a titkokat.."megfejteni":D:$

MOST AKKOR HETERÓ VAGYOK,VAGY BISZEXUÁLIS?

A leszbikus szóba nem jöhet..mivel a pasikhoz is vonzódom..:)(:

2009. nov. 27. 21:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

nem neked irtam hanem annak aki azt irta hogy

"erről a dollárjeles :S-ről pedig szokj le gyorsan,mert szerintem nem csak engem zavar."

2009. nov. 30. 13:49
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
te tenleg nagyon buta vagy kislanyom! A fiam 14 eves ugyhogy inkabb az anyukadhoz lenne egy ket szavam!!!Komoly dolgokrol irsz es a dollar jel a legnagyobb gondod?Hat ijen baratnot nem szeretnek a fiam melett tudni!!!mar tobb fiu kapcsolatod volt es most azt szeretned tudni hogy biszexualis vagy e??? 13 evessen???es azt tudod e hogy e teat peldaul hogy kell elkesziteni?
2009. dec. 1. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Hááát én komolyan beszarok... És akkor az ilyenek miatt néznek minket (kamaszokat) ilyen sötétnek. Igazából már csak a lávcsi meg a v helyett a w használata hiányzott.

Egyébként meg teljesen normális ilyenkor még.

2009. dec. 1. 19:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Ismeretlenül ne szidja anyámat senki!Ő egy nagyon jó anya,a barátaimat is engedte,hogy legyenek,de azt nem engedte,hogy elmenjek diszkóba:örülök is neki,mert barátnőm megjárta:jól berugott sokszor,mára már az életkedve is nulla,a barátjai is elpártoltak tőle,csak a sulis barátjai maradtak meg.És igen,tudom,hogy a lángost hogy kell csinálni,tudok teát csinálni,palacsintát sütni,rántást csinálni a levesre!Tévedésbe ne essen senki,a sok fiú nem azt jelenti,hogy minddel komoly testi kapcsolatba kerültem,mert eggyel sem!1 volt olyan,akivel találkozgattam,anyám engedte,mert látta,hogy rendes,okos fiú és szerethető!Megszerették,máig is emlegetik-és annak a szerelemnek nem lett vége egy hónap után-az én részemről és az ő részéről is tart-ÉS TUDOD MIT,ÉN SZOLGÁLTAM KI A FIÚT,MIKOR BÚCSÚKOR ELHÍVTAM HOZZÁNK!^^JA ÉS NEM SZERETNÉM,HA ILYEN ANYÓSOM LENNE,KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST.ilyen:ismeretlenül véleményt mond mindenkiről..
2009. dec. 2. 18:57
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Talpra esett lány vagy,azt látom...reméllem az én lányomból is hasonló kamasz válik.Gratula anyukádnak.Teljesen normális amit érzel,és azt hiszem a kérdésedre a válasz az,hogy hetero vagy.Akiben biszex hajlam van(sok ilyennel találkoztam)sokkal bizonytalanabb,és nem igazán érzi helyét a férfi társaságban...habár én csak felnőtt nőket ismerek akik leszbikus vagy biszex kapcsolatban vannak.Majd kitapasztalod hogy a jó neked,de ne felejts el vigyázni magadra.Az ilyen "kis" lány, nagyon értékes felnőtté cseperedhet,és hát ne feledd: minél több tapasztalatot gyüjtesz a világból,érzékenyebb,és sebezhetőbb leszel.
2009. dec. 3. 12:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak..azt hiszem ez a válasz tényleg megnyugtatott..és kösz a tanácsot=)
2009. dec. 3. 13:18
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem hinném, hogy biszex lennél.

Én is hasonló vok mint te, egy csomó srácom volt már, és csak 13 vok, és nem érdekel, hívhattok ribancnak, ha jól esik, ez csak egy szó, amivel a nagy, okos, és érett emberek dobálóznak... Am egyikkel sem történt semmi, nem is voltam beléjük igazán szerelmes, csak fellángolások voltak. Hamar elmúlt. És én is szoktam megnézni csajokat, megállapítom magamban, hogy jól néz ki v ronda, bár ezt sztem csak női összehasonlításból teszem. Am meg haverokkal szoktunk hülyülni is, már van két gyerekem egy lánytól (én az apa vok) xD. Szal nem gáz, majd kinövöd sztem. Ez természetes.

2010. jan. 9. 19:48
 18/24 bumbi02 ***** válasza:
100%

Tévedésbe ne essen senki,a sok fiú nem azt jelenti,hogy minddel komoly testi kapcsolatba kerültem,mert eggyel sem!1 volt olyan,akivel találkozgattam

1 volt akivel találkozgattál? akkor a többi mi volt? online barát?löl...

amugy nem vagy biszex csk még fiatal madj kinövöd... de az emberiet nem kérdez amugy... én eltom dönten h teccik-e egy csja vagy sem...

amugy me fentebbi kommentelönek akinek visszaszóltál igaza van teljesen sztme..

meg 13 évesen ien problémáid vannak...

2010. jan. 25. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem biszex vagy, csak egy r*banc.

Ez ma már a divat, és követni kell a nagylányokat... :)

Üdv: egy normális 13 éves srác.

UI: a dollárjeles S hülyeséget valóságba használhatnád... :D

Nyelvtan óra, stb. Sok szerencsét.

Szebb Jövőt!

2010. jún. 28. 19:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

És már azon tátva maradt a szám, hogy:

"Volt már sok pasim!"

Na, fejezd ki jobban a ribiséget.

De ahogy Sp és Fluor számába van:

"Kell az új is!"

(megjegyzem, mindketten csiribirik (ratyik, radiátorok)).

Spnek is majdnem biszex lett. Eddig sok pasija volt neki is, de majdnem nőkre tért rá. :DDD

2010. jún. 28. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!