Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor heteró vagyok,...

Most akkor heteró vagyok, vagy biszexuális?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok.Tanárnőm 39 éves(matek-technika-informatika szakos).Volt már sok pasim!Informatika szakkörre is járok.Múltkor eléggé kellemetlenül éreztem magam:

3an vagyunk info.szk.-sok,ketten voltunk ott,legjobb barátnőmmel.A sok számítógépből egyet szoktunk beindítani,ez a tanárnő gépe.Barátnőm leült a gép elé,a tanárnő meg utasítgatta,hogy mit csináljon,meg hogyan.De mindeközben legugolt,és elég furán jött ki a helyzet:néztem hátulról..hát mit tesz isten elkezdtem nevetni,de nem gúnyosan..mint mikor szerelmes vagyok:P:$

Meg persze amikor én ültem a gépnél,akkor is ezt csinálta,én meg egész véletlenül,de komolyan véletlenül,beterpesztettem neki..szerencse,hogy nem nézett lefele!Amúgy nem tudom,hogy ez lehet-e szerelem,vagy ez csak kíváncsiság,esetleg??Merthogy egy titokzatos nőről van szó..és én mindig is szerettem a titkokat.."megfejteni":D:$

MOST AKKOR HETERÓ VAGYOK,VAGY BISZEXUÁLIS?

A leszbikus szóba nem jöhet..mivel a pasikhoz is vonzódom..:)(:

2009. nov. 27. 21:57
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Meghát az is fura h. ma technikából 4est adott arra a szörnyű varrásra xD
2009. nov. 27. 22:12
 2/24 anonim ***** válasza:
61%

Volt már sok pasid 13 évesen,(IRÓNIA ÉS OFF KEZDETE)ehhez gratulálok(OFF ÉS IRÓNIA VÉGE)

Hogyha a tanárNŐD seggét nézed,és tetszik neked,akkor biztos hogy biszexuális vagy.Ha beterpesztesz neki,akkor méginkább. Erről a dollárjeles :S-ről pedig szokj le gyorsan,mert szerintem nem csak engem zavar.13 éves tudatlan lány vagy még,semmi sem biztos ebben a korban.Egyedül az,hogy ha sok pasid volt már egy ribanc vagy.

2009. nov. 28. 08:12
 3/24 Regci válasza:
57%
Ne aggond ez nem azt jelenti h biszex vagyh mert kamsz kor ben egy ideig mindenki vonzódik az u.a nemüekhez ezt van aki kinövi deh van aki nem
2009. nov. 28. 09:43
 4/24 anonim ***** válasza:
69%
A korodban teljesen normális, amit érzel. Ilyenkor nem egy nő tetszik neked, hanem egy ember, függetlenül a nemétől. Majd kialakul, egyáltalán nem kell eldöntened, magadra aggatnod akármilyen jelzőt, hogy hetero, vagy bi.
2009. nov. 28. 11:23
 5/24 anonim ***** válasza:
74%
Te nem bisex vagy hanem egyszerűen hülye.
2009. nov. 28. 11:34
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Az mit is jelent h beterpesztett neki??XĐíBocsi de én nem tok ilyeneket.:)
2009. nov. 28. 15:01
 7/24 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat..kivétel nélkül mindenkinek..végülis az nem is volt olyan nagy beterpesztés..végülis igy volt kényelmesebb..:S tényleg maga a személyisége tetszik nekem..:) végülis nem a seggét néztem,csak azt ahogy legugolt..szokjak le a dollárjeles s betűről a kedvedért??UGYANMÁR,NEM FOGOK!!:$ csak a te kedvedért mégegyszer: :$
2009. nov. 28. 16:54
 8/24 anonim ***** válasza:
69%
Te nem hülye vagy hanem annál még egy kicsit sötétebb. Nyugodtan használd csak a dollár jelet, ha nem használnád se segítene rajtad.
2009. nov. 28. 21:24
 9/24 anonim ***** válasza:
85%
mert mibaj van a "dollárjeles S betűvel"? lépj be msnre és nézd meg h ez :S meg ez közt :$ azért vannak különbségek.
2009. nov. 29. 12:37
 10/24 A kérdező kommentje:
tudom,hogy mi a különbség..:) ennyire ne nézz hülyének,légyszives!!!
2009. nov. 29. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!