Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én parázok ezen ennyit?

Csak én parázok ezen ennyit?

Figyelt kérdés
Komolyan 14 éves vagyok de totál be vagyok tojva ettől :D Szóval még sosem volt barátom/párom és egyszerűen teljesen be vagyok parázva , hogy nem is lesz és nem fogok senkivel összeházasodni és magányosan végzem . Olyan rossz azt hallgatni , hogy a barátnőim folyton a barátjukról beszél én meg lesek és állok...

2013. dec. 28. 20:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 : a mai világban sajnos már nem .

#9 : Köszönöm szépen , hogy ezt leírtad :)

2013. dec. 29. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:
10. vagyok. De normális, csak sajnos ilyen értelmes lányokból egyre kevesebb van!
2013. dec. 29. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, és ugyanezen parázok. Ráadásul nem is vagyok egy szépség (mondjuk kinek mi)... de egyszer tuti lesz barátom, előbb-utóbb (magamat ismerve inkább utóbb).
2013. dec. 29. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok, volt már barátom, úgy néz ki, megint lesz , voltak szellemi játékaim másokkal, és én is ettől félek, tekintve a jellememet, és az érdeklődési körömet. Remélhetőleg lesz valakim, akivel a kapcsolatom intellektualitáson, és szexuális vonzerőn, meg valahogyan szereteten alapszik majd. (de nem feltétlenül az igaz szerelmet keresem)
2013. dec. 31. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!