Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én parázok ezen ennyit?

Csak én parázok ezen ennyit?

Figyelt kérdés
Komolyan 14 éves vagyok de totál be vagyok tojva ettől :D Szóval még sosem volt barátom/párom és egyszerűen teljesen be vagyok parázva , hogy nem is lesz és nem fogok senkivel összeházasodni és magányosan végzem . Olyan rossz azt hallgatni , hogy a barátnőim folyton a barátjukról beszél én meg lesek és állok...

2013. dec. 28. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Ebben a korban ez érthető, mégis arra bátorítalak, hogy nem késtél le semmiről. Először is azért, mert a kb veled korabeli fiúk rendszerint gyerekek még hozzád képest, mivel a lányok egy fokkal rendszerint érettebbek a fiúknál. Az idősebb fiúk pedig még a kb veled egykorúaknál is talán jobban hajthatnak a szexre, tehát csalódás lehet a vége. Ami a barátnőidet illeti: Nyilván nem véletlenül beszélnek a barátjukról, mivel evvel akarnak most felfogáni, hogy ők milyen nagy csajok. Tapasztalataim szerint azonban ezek a kapcsolatok rendszerint felbomlanak, szóval lehet hogy egy idő után már arról fognak mesélni, hogy milyen rosszul jártak. Neked ezzel szemben nem lessz semmi bajod :-) Nekem 18 évesen volt először igazán barátnőm, tehát én sem jártam lányokkal abban a korban, amiben te vagy.

Én azt tanácsolom neked, hogy mivel azt látom, hogy téged nem fertőzött még meg a mai fiatalság erkölcstelensége, tarsd meg ezt az állapotot. Hidd el, egyszer lesz egy olyan fiú a jövőben, aki őszintén szeretni fog téged, és nem fogod bánni, hogy a tizenéves korodat elrontottad azzal, hogy értelmetlen kapcsolatokba bonyolódtál bele. Sok gonddtól megkíméled így magad.

Minden jót!

25/F

2013. dec. 28. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
*evvel akarnak most felvágni.
2013. dec. 28. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy kislány vagy még kamasznak sem számítasz,mit akarsz még fiúzni.
2013. dec. 28. 20:39
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem csak te parazol ezen, ez termeszetes. Viszont meg az is normalis, ha meg sokaig nem lesz parod, hiszen tul fiatal vagy.

Ferjet is raersz talalni, en akivel vegul osszehazasodtam, azzal 27 evesen talalkoztam.

2013. dec. 28. 20:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezzel most kicsit megnyugtattatok :) #3-as : Kérlek ne beszélj ilyen lekezelően , de igen a 14 éves kort már a kamaszokhoz számítjuk !
2013. dec. 28. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj én is folyton ezen stresszeltem kamasz korom óta. Még egyetem elején sem tudtam egy normális kapcsolatot felmutatni. Még lakást is úgy vettem egyetem alatt, hogy tuti egyedül leszek, egy szoba elég lesz, minike fürdőkáddal, meg hogy úgyis egy fizuból tartom majd fenn a kéglit. De aztán fordult a kocka és sikerült több normális kapcsolat, és férjhez is mentem (később kiderült a férjem is magányos öregnek vizionálta magát) és nemsokára megszületik az első babánk. Szóval ne aggódj, bármilyen reménytelennek tűnik most, fogsz találni párt!
2013. dec. 28. 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pont 14 évesen stresszeltem ezen :)

Lett, nem végeztem egyedül, ne félj :)

23L

2013. dec. 28. 21:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Úristen , mennyivel nagyobb lett az önbizalmam ezen a téren !! :) Nagyon szépen köszönöm a bátorítást :) !
2013. dec. 28. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljes mértékben meg tudom érteni a problémádat,ilyen korban én is úgy éreztem,hogy tiszta ciki,amiért nekem még nincs barátom.Aztán igazán normális kapcsolatom nem is volt egészen 19 éves koromig,a fiúk csak kihasználtak,én meg kis naív bolond azt hittem,attól leszek jó nekik,ha megadom,amit szeretnének(szex).Aztán most,26 évesen magam mögött tudva egy 3 éves,és egy 2,5 éves komoly kapcsolatot,azt mondom,bár ne lett volna azóta se semmi komoly.Ugyanúgy kihasználtak mint azok,akik 10enévesen megkaptak pár éjszakára,csak érzelmileg is tönkretettek.Kell ez neked?Ha megnézed az idősebbeket,senki sem(vagy csak nagyon ritka kivétellel)tiniként jött össze a későbbi feleségével,férjével.Ismerkedni,flörtölni,lángolni meg kapcsolat nélkül is lehet.Ne erőltesd,hogy legyen,mert legalább annyi kockázatot rejt,ha nem többet,mint előnyt.És igen,most ismét van barátom,akivel tényleg szeretjük egymást,és nemsokára össze is házasodunk :) Szóval van még időd bőven,használd ki,törődj magaddal,sulival,barátokkal.Mert párt keresni húszon,meg harmincévesen is lehet,de az ifjúságod az elszáll hamar!

2013. dec. 29. 00:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a normális, hogy 14 évesen még nem volt párod!
2013. dec. 29. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!