Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kaptatok karácsonyra?

Mit kaptatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tudom, nem erről szól a karácsony, hanem a szeretetről, békességről, együttlétről. De kiváncsi vagyok, hogy ti mit kaptatok :)

2013. dec. 25. 12:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Öcsémtől kaptam köntöst, a szüleimtől számológépet és új elemet a fényképezőmbe (illetva apa elkezdett 'spórolni' a jogsimra), a nagyanyámtól 10 ezret, mamámtól és nagynénémtől 5-5 ezres Árkád vásárlási utalványt. A pénzekből ruhákat fogok venni. :)

Ja és nagybátyáméktől két könyvet. Egy trilógia első két kötetét.

16L

2013. dec. 25. 19:48
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

E-book olvasót, parfümöt, pénztárcát, pénzt, csokit, spray-t, sampont.

17/L

2013. dec. 25. 21:42
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Anyutól, aputól pasztellceruzák, cicás pulcsi, könyv Frida Kahlo-ról, pizsama (nem hordok, de nem baj...:D), nagyszüleimtöl 5-5000Forintot, nagybátyáméktól egy Nirvanás pólót:) Nagyon nagyon nagyon örülök az idei ajándékoknak:)

15L

2013. dec. 25. 21:48
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimtől 2 felsőt meg egy pizsamát meg egy tusfürdő csomagot meg 3000Ft-ot,keresztszüleimtől egy csizmát,nővéremtől egy törölközőt amibe bele van varrva a keresztnevem,a legjobb barátnőmtől 2 körömlakkot ,fülbevalót,hajpántot és csokit,a mamámtól pedig 1000Ft-ot.

14/l

2013. dec. 26. 08:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

2db sims 3 kiegészítőt :DD (kiskorom óta imádom)

nagyméretű körkefét ,nyakláncot 2014-es határidőnapló tollal , macskanyelv, diákcsemege , pénzt , párnát és egy körömlakkot telefont de azt egy héttel már előtte megkaptam és használtam mert a régi eléggé rossz volt már.

Van amit a tesómtól kaptam van amit szüleimtől nagyszüleimtől , unokanővéremtől barátnőmtől szóval nem arra kell gondolni hogy ezt mind a szüleim vették...

13L

2013. dec. 26. 12:17
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Otthon telefont és csokit:)

Rokonoktól és barátnőktől körömlakkokat, sminkcuccokat, könyvet, leggingset, ruhát, nyakláncot, édességet és pénzt.

2013. dec. 26. 12:18
 27/32 anonim ***** válasza:
semmit 16/L
2013. dec. 26. 13:44
 28/32 anonim ***** válasza:

Egy hógömböt (a barátnőmtől :))

10000 Ft-ot

egy gyönyörű csizmát, amire már évek óta vágytam :)

egy kirakót

egy pólót

2013. dec. 26. 23:03
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Én már ugyan egyetemista vagyok, de azért leírom, valahogy ittragadtam ebben a kategóriában még régebbről :D

Könyvespolcot/szekrényt kaptam - nem tudom hogy néz ki, még nincs összerakva-, ami már nagyon kellett, és már ezer éve kértem így számítottam rá. Stílusosan sok-sok könyvet is kaptam hozzá :D (abból adódóan, hogy az egyik könyv 16 részes sorozat, ezt a nagymamámtól kaptam) Kaptam még pulcsikat és pizsamát is, meg körömlakkot - ezeket mind a szüleimtől, és még egy tabletet, amire nem számítottam. Sokan írtátok, hogy nem kellenek az ilyen kütyük és feleslegesek, de higgyétek el az egyetemen nagyon jól lehet hasznosítani, én igazából "csak" e-könyv olvasót szerettem volna (meg is vettem volna magamnak), de a szüleim szerint a tabletet több dologra tudom hasznosítani. Aztán a másik mamámtól pénzt kaptam, és a rokonoktól egy kozmetikai-sminkes csomagot.

2013. dec. 27. 11:38
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

iPad :)<3

Pénz

Pizsi

Takaró

Parfüm

Bögre

Pulcsik

Zoknik

Laptopomhoz egeret

iPad Smart Case

Azt hiszem ennyi:)

Utólag is mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!

2013. dec. 27. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!