Mit kaptatok karácsonyra?
Pulcsi, mamusz, melegítő, öv, fülhallgató, fülbevaló, csoki, sál, körömlakk.
Elég is, nem kell nekem tablet, meg hasonló hülyeségek. :D
15/L
A nagyszüleimtől pénzt,ezt félreteszem táncversenyekre,és a nyári táborra.Anyukámtól pizsamát,2 könyvet,pólót,fülhallgatót,szempillaspirált,körömlakkot,zoknit és egy pulcsit kaptam.Ezeknek örültem is,hiszen mind hasznos ajándék:)
13/L
Fülbevalót,parfümöt,pénzt és sok-sok könyvet.:)
15L
Pénzt, csokit, plüssöket ( nem tudom a szüleim hirtelen miért gondolják úgy, hogy annyira jók:D nem is élnek együtt, nem is beszélnek és mégis ugyanazt kaptam tőlük ) mindegy aranyosak meg minden, csak kicsit kinőttem belőlük.
Kaptam még egy szőnyeget is. xd Végülis nekem sokkal jobb érzés adni, szóval jó ez így nekem. :D Az ajándékoknak amiket adtam, mindenki nagyon örült és sikerült eltalálnom, hogy mi tetszene nekik.
16/L
Én hajszárítót, parfümöt, pénzt, tusfürdőt, zoknit és sok-sok csokit. :-)
14/L
Pénzt, amit elteszek a tavaszi angliai utamra, egy bögrét, plüssmacit (sose rossz ajándék :D), parümöt meg teát :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!