Most mit tegyek?
Itt a karácsony, erre áll a bál..
A szüleim összevesztek. Persze nagyanyám miatt. Utálom azt a vén szipirtyót, ahol tud keresztbetesz nekünk. Minden megnyilvánulásából sugárzik a rosszindulat és a gonoszság.
Én már fél éve (július óta) nem beszéltem vele, nem voltam náluk, mert elegem lett abból hogy anyámat szidja előttünk. (Márimt előttem és a hugom előtt.)
Se szülinapomkor, sem névnapomkor nem írt, egyedül a hugomnak küldött ajándékot mikulásra is. Amit egyébként el se várok, mert pont leszarom őt, de karácsonykor muszáj átmennem hozzá... Ahogyan apa közölte anyukámnak, hogy neki is kötelező ott lennie. Márpedig anya nem akar jönni, amit 48354%-osan megértek. Nagyon összevesztek... :\
A vén k...a még a világ legszebb ünnepét és képes megkeseríteni nekünk. Mit csináljak?
Nektek legalább jól telnek az ünnep előtti idők? :\
16L
Sajnos megértelek :/ nálunk sem jobb. Az én szüleim is csinálják a fesztivált, az miatt, hogy nincs sok kaja, meg nem tudnak ajándékot venni, mondjuk nem is várom el. Azt tudom neked tanácsolni, hogy fogaidat összeszoritva bírd ki valahogy, és arra gondolj, hogy minden egyes ott tõltött perccel hamarabb szabadulhattok, és ne nagyon menj nagyanyád közelébe. Kitartás girl!
18L
:\
Neked is! És kellemes ünnepeket!
Nálunk hasonló a helyzet, a szüleim mindenért kiabálnak, de főleg apám, egy vékony sor alkohol után. Nem emlékszem olyan szentestére, amit ne ordított volna végig, soha nem vacsorázott együtt a család, ő elmondta a magáét, mindenki hangulata tönkrevágva, aztán lefeküdt aludni. Most is ugyanez megy, csak már anya is kezdi, mindenért engem hibáztat...Mi szerdán megyünk a nagyanyámhoz, de apa nem is jöhet, mert gyűlölik, embernek se nézik. Előre látom, hogy minden egyes másodpercet számolni fogok, míg ott kell lenni.
15/L
Kitartást neked, és azért próbáld meg élvezni, boldog karácsonyt! :)
Sajnállak..
Én egy hónapja hörkhurotos vagyok és pár napja feldagadt a jobboldali nyirokcsomóm és emiatt fáj a torkom... Köhögök is természetesen. Szegény nagypapámnak combnyak törése volt pár napja (77 éves) és holnap jön hozzánk a nagymamám az unokanővérem és a nagynéném aki szintén beteg. Valami gyógyíthatatlan cucmó...
Én meg beszélni is alig tudok :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!