Öcsém kérdezget hogy magyarázzam meg neki? többi lent
Figyelt kérdés
Öcsém aki 12éves és már kezd szörösödni ott alul hogy magyarázzam meg neki hogy normális dolog ez meg hogy a fenekén is fog már most ki van akadva hogy tudnám megmagyarázni? hogy ez normális állapot
20/F
2013. dec. 14. 10:01
11/12 anonim válasza:
Tényleg furcsa hogy még csak most került elő nálatok ez a téma. Az én fiam is 12 éves, de már rég túl vagyunk ezeken a dolgokon. Kb. 9 évesen kezdett el érdeklődni, és igyekeztem neki elmagyarázni a dolgokat. Őszintén, szégyenérzet nélkül kell válaszolni, hisz ezek természetes dolgok, és akkor biztos bizalommal fordul hozzád, nem mástól tudja meg a sok hülyeséget. Mondjuk az már más kérdés, hogy inkább szerintem a szüleitek dolga lenne felvilágosítani.
12/12 anonim válasza:
vegyél neki pörzsölöt tudod milyen jól lehozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!