Hogy magyarázzam el a szüleimnek?
Szerintem meg irigykedsz. Neked nem hullott anno az öledbe minden, te már tudod mi a munka, a húgod meg mindent megkap.
Ne sajnáld tőle, te már kitapostad magadnak az utat külföldön, hosszú távon jövedelmezőbb lesz.
A húgod már 18 éves, megnevelni nem lehet. Szerintem inkább a saját életeddel törődj, azért tudsz tenni.
Ha a szüleidnek így jó, ők tudják.
Gondolom azért is kényeztették el, mert csak ő maradt nekik hosszú időn át.
Amúgy meg nem minden a nevelés. Ha valakinek ribis a természete, az úgyis ki fogja élni magát, akárhogyan is nevelték.
*Előző válaszolónak: Hát bocs, de azért az a vessző igen is sokat számít.Én nekem is még egyszer el kellett olvasnom a mondatot.
Egyébként sajnálom Kérdező, hogy ez lett a húgodból.
De te ezzel tényleg nem tudsz mit tenni.
A testvéred biztos nem fog rád hallgatni, a szüleid meg gondolom ezt nevelését helyesnek tartják.Ő volt 4 évig a kis kedvenc, az egyetlen gyerek a háznál és ezzel ő tisztábba lett az idő során és lááám ki is használta.
Szerintem is, segíts te ahol tudsz, aztán egy idő múlva majd csak feltűnik a szülőknek, hogy valami nincs rendjén.
Ha meg ez sem. Hát a mondás szerint: Saját kárán tanul az ember.- Vagy a húgod fog vagy a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!