Ezt hogy magyarázzam ki a szüleimnek? :S
Ha megbíznak benned akkor nem kell magyarázkodni.
Amúgy is ha valamit az ember sumákolni akar, azok fogják elsőre észrevenni akik közel állnak hozzá vagyis a szüleid.
Ha ugyan olyan vagy mint régebben akkor nem lesz gond.
Réges régen és is jártam ilyen bulikba ,de cigi,fű,alkohol.
Én mégsem ittan,cigiztem vagy füveztem és nem volt otthon bajom.
Elmentem, hogy ne unatkozzak hétvégeken, beszélgettünk, nyomtunk egy kis konzol játékot vagy éppen kártyáztunk.
Azért mert dohányzós és iszákos a társaság ahova járt, nem jelenti azt ,hogy te is olyan vagy.
Mond meg nekik, hogy szeretnél máskor is menni és fejtsed ki ,hogy undorodsz a cigitől stb...
Fő az egyenesség és az igazmondás.
Köszi szépen a tippeket srácok!!
#6: Azért van rá szükségem, mert nem csak azokból az emberekből áll, akik hülyére isszák magukat és ez nekik a buli.. Őket nem is ismertem. Azért járok el, mert ott vannak a barátaim is, akik viszont mérékkel tudnak bulizni, mint én. De köszönöm!! :)
Ne járkálj ilyen helyekre,szerintem!Ne haragudj,de ilyet én látni sem akarnék,ha lenne ott barátom,ha nem!Félnék ott,tartanék,hogy melyik hülye okád le..vagy rosszabb..stb.
A barátaiddal inkább menjetek kulturáltabb helyekre.Térítsd észhez a társaságot,mielőtt rosszabb helyzetbe keveredsz!
Nem kell magyarázkodnod,kivéve akkor,ha anyud majd komplikáltan látja a helyzetet.Erre pedig megvan az esély.
Viszont jogosan aggódnak a szüleid.Én simán megtiltanám,hogy elmenj oda..észhez térítenélek így szülőként,mielőtt esetleg a rendőrségre-kórházba-hullaházba kellene mennem utánad!Ne haragudj,de annak ellenére,hogy józan eszű,normális lánynak tűnsz,annak ellenére kicsit lazán veszed a dolgot és nem lényegénél ragadod meg!Most lépj ki ebből,mielőtt bajba kerülsz.Saját érdeked.
Szia!
Hasonló helyzetben voltam, elég ciki volt, sőt, én magam is kicsit ittas voltam, de jól tudom leplezni, szóval anyu nem vette észre, mikor értem jött.
Azt mondta, örül, hogy én nem csúsztam annyira szét, mint a többiek.
Szerintem lehet járni ilyen bulikba, csak észnél kell maradni.:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!