Ezt hogy magyarázzam ki a szüleimnek? :S
#8: Az az igazság, hogy 18. szülinapi buli volt, ezért csúszott szét ennyire mindenki. Pár nagyon jó barátnőm ott volt, ezért mentem el én is (meg persze mert meg voltam hívva). Mindegyikük nagyon jó iskolába jár, és értelmesek, tehát nem kell beszélnem velük.
Egyik kevésbé legjobb barátnőmmel viszont már próbáltam, mert ha ő iszik, tényleg hülyeségeket csinál, de hiába.. Én meg úgy voltam vele hogy nem érdekel, majd tanul belőle. De azért természetesen fél szemmel mindig figyeltem őt!
Amúgy úgy tűnik bíznak bennem, pláne hogy ugyanúgy viselkedem itthon azóta is, tehát tényleg nincs mit takargatnom.. Észnél voltam teljesen. De ez akkor fog kiderülni ha elkéreckedem a két hét múlvára eső buliba amit az egyik osztálytársam tart majd.. Remélem elengednek, pláne hogy anya leszögezte, hogy ezekután csak az osztálytársaimmal és velem egykorúakkal bulizhatok.
Ja, 16 éves vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!