Mit tudnék tenni? Félek az elítéléstől.
Teháát.. 15 vagyok, és biszex.
Van egy lány az osztályomban, aki teljes nyugodtsággal közölte mindenkivel 1 hónap után, hogy ő mindkét nemet szereti. Kicsit egyértelmű volt, mivel fülig szerelmes az egyik "tökéletes lányba" az osztályból. A másik lány viszont 10000% heteró, és a nyílta-biszex lány ebbe beletörődött(de ugyanúgy tetszik neki, látszik rajta). Most nekem még soha se volt semmilyen párkapcsolatom. Se fiúval, se lánnyal. Viszont tetszik nekem a nyíltan-biszex lány. Nem mondtam még el senkinek sem, csak a legjobb barátomnak említettem, de elsiklott felette.
Iszonyatosan félek attól, hogy mit gondolnának rólam az emberek, ha megtudnák. Nem merem elmondani senkinek sem, még a nővéremnek se, pedig nagyon jó a kapcsolatunk.
Mondjam el a nyíltan-biszex lánynak, hogy tetszik nekem, vagy hagyjam a fenébe, tekintve, hogy fülig szerelmes abba a másik lányba?
Ha a másik lányt nem szekálják és nem ítélik el azért,aki..akkor téged sem fognak,nyugi.Rólam megtudták egy pletykás,bunkó lánynak köszönhetően.Aztán van,aki elfogad és van,aki durván elítél.A szüleim még nem tudják.
Szerintem legyél jóba ezzel a nyíltan biszex lánnyal,és aztán,ha azt látod,hogy bízhatsz benne,akkor mond el neki..de ha azt látod,hogy nem bízhatsz benne,akkor hagyd.
18/L
Szerintem nem szükséges bejelenteni az osztálytársainknak, hogy hetero-, homo- vagy biszexuálisak vagyunk.
Először elég ha az rájön, aki iránt érdeklődsz, aztán majd eldönti, viszonozza-e az érzéseidet. Ha valakivel komoly kapcsolatod lesz, a többiek úgyis látják majd, fiú vagy lány-e az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!