Mit tegyek (többi lent)?
Figyelt kérdés
Hát van egy hugom egy 13 éves én 16 éves vagyok.És még sose érdekelte őt a pasik és egyszer azt mondta nekem,hogy ő neki sose lesz pasija meg sose fog csokolozzni stb. Meg egyszer átjött hozzánk a szomszéd fiu ő is 13 éves és akart játszani a hugommal meg minden de a hugom elutasitotta.Miért utálhatja ennyire a fiukat.......2013. dec. 12. 18:56
1/4 anonim válasza:
Mert még gyerek, és nem érdeklik még a fiúk. Ez így teljesen rendben van. az nem normális, mikor 13 évesen már fűvel-fával lefekszenek.
2/4 anonim válasza:
Örülj neki! Én 16 évesen csak azért jártam egy fiúval, hogy szálljanak le rólam. Kár, hogy megtettem, de csak 2 hétig tartott. Abszolút nem akartam még. 18 évesen értem meg rá.
3/4 anonim válasza:
13évesen szerintem nincs semmiről lemaradva. Én 17éves vagyok, és zavarban vagyok ha egy fiúval kell bezsélgetnem (igaz, 2legjobbarátom fiú, de ők mások nekem), és kerülöm is őket amúgy. Még kell pár év szerintem nekem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!