Mit csináljak (többi lent)?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves lány vagyok és van egy 12 éves hugim.Na igen és most született egy kishugink most 1 hónapos én nagyon szeretem őt de a hugom kevéssb.Mindig azt látom rajta mintha gyűlölné igy a tekintetével stb.2013. dec. 12. 18:09
1/4 anonim válasza:
Adj neki időt. Most lehet úgy érzi magát hogy a szüleitek szemében ő háttérbe szorul.
Ha nagyon szeretnél tenni valamit beszélj neki/vele arról hogy a szüleitek ugyan úgy szeretnek titeket mint eddig csak elveszi az idejüket hogy pici van a házban. 12 éves, meg fogja érteni.
Jó egészséget a picinek!
2/4 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnél is ez volt. Nem szerette őt, ha felemelte elkezdett sírni...
Egy év múlva mentem hozzájuk, szó szerint a pici rá van nőve. :D Úgy szeretii, idő kell!! Játsz vele, dédelgesd! :))
3/4 anonim válasza:
A 12 éves húgod azt hiszi, hogy így kevesebb szeretetet fog kapni. A szüleid is és Te is nyugtassátok meg, hogy ugyanúgy szeretitek őt, mint eddig.
4/4 anonim válasza:
Mert eddig a 12 éves hugod volt a legkisebb vagyis a 'kedvenc'.Most hogy született egy kisbaba ő már csak kötzépső gyerek lett, úgy érzi háttérbe szorult.Amúgy én úgy tudom a középső gyereknek a legrosszabb mert ő már nem is a kiskedvenc de nem is nagylány és emiatt rosszul érezheti magát..adj neki időt és összebarátkoznak:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!