Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet bajom abból hogy általáb...

Lehet bajom abból hogy általában 5-6 órát alszok egy nap?

Figyelt kérdés
Éjfél körül megyek el aludni, vagy később és 5:50-6:20 körül kelek. Hétvégén se alszok többet, mert akkor van, hogy még négykor is ébren vagyok, és olyan tíz körül felkeltenek, hogy "ne aludjam át az egész napot". Olyan kéthetente itthon maradok egy napot amikor alszok 12 órát egyhuzamban.
2013. dec. 12. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az az 5-6 ora folyamatos es mely, akkor nem. De a 6 nem artana.
2013. dec. 12. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Én olyan 7 órát alszom max. de van amikor még 3-at sem.
2013. dec. 12. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt felejtsd el, kell az alvás. Gyereknek legalább napi 8 óra...

Baj nem lesz, max nem tudsz figyelni a suliban... Nálam már volt ilyen, bár én nem voltam hozzászokva, és sajnos volt, hogy el is aludtam órán.. Szerencsére a tanár nem vette észre, de ezt nem kívánom neked.

A saját érdekedben szerintem olyan 10-fél 11 körül el kéne menned aludni...

2013. dec. 12. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Jó lenne többet aludnod, sokkal jobban tudsz a suliban koncentrálni, meg sokkal jobb eredményed lesz.

Én pl egész nyári szünetben hajnali 5kor mentem aludni, mert a legjobb barátommal dumáltunk skype-on (elkeztük 11-kor, 5-kor lett vége :) ), és reggel 7-kor kellett kelnem, mert mentem rádióba (ifimüsort csinálok). Valami szörnyü volt, nagyon álmos voltam :S

13/L

2013. dec. 12. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Pedig ha nem alszod ki magad rendesen,akkor lehet belőlle baj.

Sajnos én is ilyen voltam és 1 évig bírtam.A teljesítőképességem a felére zuhant,nem tudtam koncentrálni,elkezdett fájni a fejem(pedig előtte soha nem fájt),és elkezdett fájni a mellkasom.Arról nem is beszélve,hogy mindig ideges voltam a fáradtság miatt és ez a kapcsolataim rovására ment.

Most próbálok visszaállni de nagyon nehéz:((

Hidd el ezt senkinek nem kívánom.

Szerintem te is próbálj meg többet aludni,mert komoly egészségügyi gondok lehetnek abból ha nem pihened ki magad(kezdve azzal,hogy elkezd legyengülni az immunrendszered.Tapasztalatból mondom.)

2013. dec. 12. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt az egy évet úgy értettem,hogy már előtte is(olyan 3 éve)így aludtam csak voltak hétvégék,szünetek amikor próbáltam "bepótolni".De aztán az utolsó 1 évben már mindennapossá vált ez az 5-6 óra alvás(plusz pihenő nélkül)és azt a szervezetem már nem bírta.

előző voltam.

2013. dec. 12. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, depressziós leszel, utálni fogod az életedet, mindent és mindenkit. Ingerült leszel állandóan, reggel órákig zombi leszel, délutánra felélénkülsz, emiatt este megint későn fekszel. Ördögi körforgás. Ja, és romlik a koncentrációképességed.
2013. dec. 12. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is ennyit alszok, sőt még a 12 órát egyhuzamban is majdnem megvan. Az lesz a bajod, hogy folyton álmos leszel, meg kicsit ideges, de ezenkívül semmi. Mondjuk ha az 5-6 órát mély alvásban töltöd, még akár ki is pihenheted magad.
2013. dec. 13. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Hosszútávon ki fogsz merülni.
2016. dec. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!