Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség! Mit tegyek?

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

apámmal élek mert anyum meghalt nemtom mit tegyek mert apám alkoholista és tönkreteszi az egész életemet az eddigi gyerekkorom egyenlő a szarral de ha nem is alkoholizál akkor meg mindig a kocsmában van mamám velünk lakik de ő neki is már elege van és haza akar menni és ha hazamegy akkor én meg ikertesóm egyedül maradunk (mert az apám alkoholista és mindig a kocsmában van) mit tegyek?

14/L

2009. nov. 23. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak téged, rossz lehet neked:S beszéljetek apukáddal együtt, hogy sikerüljön jobb belátásra bírni.
2009. nov. 23. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudnátok a mamával menni, és vele lakni? VAgy esetleg egy másik rokon, ahova szívesen mennétek és ő is elvállalna benneteket?
2009. nov. 23. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz nektek megértem én is így nöttem fel. A mamával nem tudtok elmenni? Régóta iszik az apukátok? Sajnos, ha alkesz, akkor egy beszélgetés vele édes kevés, neki orvosi segítség kellene. Ha viszont el sem fogadná, akkor kár is erőlködni és csak ti roppantok idegileg össze. A mamátoktól vagy más rokoni segítséget kérjetek, mert más kiút nem lessz, ha nemteszi le az italt. Sok szerencsét a továbbiakban és mindig legyetek erősek, mert ezt kibírni máshogy nem lehet.
2009. nov. 23. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Öld meg az apád!

Viiccet félretéve, sz@r ügy... Menjetek mamádékhoz!

2009. nov. 24. 01:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Menjetek be a gyámhatóságra, ha lehet, a mamátokkal együtt és kérjetek segítséget. Hátha el tudnak helyezni benneteket egy bennlakásos kollégiumban, ami ugye nem gyermekotthon, bár egy alkoholistával való élet helyett az is jobb lenne talán.
2009. nov. 24. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha tehetnék, akkor már rég a nagyival laknának békésen. figyu: apukám nekem is alkoholista, és azt se tudjuk hogy miért kezdett el inni.:S 1000% hogy valami trauma miatt, de nem tudjuk, sose mondta el senkinek. bezárkózik. szal apa is csinált szépeket: felpofozott engem részegen, lent hagyta a kutyámat én me kibicsaklott bokával(elesetem, ehez nincs köze apának) rohangáltama környéken 2és fél óráig hogy hol a kutyám. ja és suli után...-.-" szal voltak ilyen szituk. végül tesóm dobdta ki, szó szerint. majdnem be is tört a szembe lévő ajtó. aztán 2 hűónapig hajléktalan volt, első 3 hétben nem voltam suliban, mert régi, rozoga bejárati ajtónk volt, és féltünk hogy be rfogja törni, mert egész nap itt csengedett meg kopogott, be akart jönni. a kutya meg ugye ugatott. hajnalban is csinálta ezt, tehát nem is nagyon aludtam. van ill már csak volt 2 nővére(az egyik meghalt szívrohamban). a másik viszont miskolcon él 3 szintes kertesházban, laknak benne ketten basszus, de csesztek apámat befogadni. már vagy 2-3 év eltelt apa nélkül. kicsi korom óta apás vagyok, szörnyen hiányzik, semmit nem tudok róla, azt se hogy él-e még egyáltalán. csak abban reménykedek, hogy ha esetleg (ne adj Isten) így lene, akkor a testvére legalább egy telefont megeresztene nekünk. próbáltam megkeresni, megtudni hol lakik, telefonszám, valami, de nem adták meg. a saját uinokatesóm nem adta meg. csak azt akarom ezzel mondani, hogy küzdjetek apukátokért, ne hagyd hogy idáig fajuljon a helyzetetek. sok kitattás és erő kell hozzá, de sikerülhet. szívből kívánom hogy rendbe jöjjenek a dolgok. :)
2009. nov. 24. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
bocsi a helyesírási hibákért, mái napig fel dúl ez a dolog, és olyan idegesen gépeltem ezt a szöveget le kb 3 perc alatt, hogy hihetetlen.
2009. nov. 24. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat és 16:04 nagyon sajnálom ami veletek történt amikor olvastam amit írtál elsírtam magam hála isten nálunk nem fajultak eddig a dolgok

havonta egyszer 5 napig be van rugva a többi napon normális

de ha be van rugva akkor nem szokott verekedni nagyon sajnálom aki így nőtt fel (velem együtt).

2009. nov. 24. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!