Most készülök másodszor férjhez menni, páromnak kettő, nekem 3 gyermekem van. A házunk elég nagy lesz hozzá, de lelkileg-idegileg nem tudom még, milyen lesz 5 "db" tíz év alatti gyerkőccel életvitel szerűen együtt lenni. Kicsit félek, de nagyon várom már. :)
2009. nov. 23. 15:28
1/9 anonim válasza:
nekem nincs 5 gyerekem, sőt, nem is vagyok anyuka, de még felnőtt sem vagyok.
nyáron dolgoztam egy táborban sok-sok 10 év alatti gyerekre vigyáztam. kertipartikon is szinte mindig a gyerekekkel vagyok, mint a felnőttekkel. mmint nem sárba fetrengek velük, meg ilyenek :D szívesen beszélnék veled, érdekel az életed :D
14/L
2009. nov. 23. 18:28
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Ezen a hétvégén már ízelítőt kaptam, milyen az, amikor 5 gyerek egyszerre bolondul meg.... :) Valahogy mind túl akart tenni a másikon hangban, bátorságban, veszekedésben - de szerencsére segítésben (mosogatás, pakolás) is. :)
2009. nov. 24. 09:19
3/9 anonim válasza:
Hát nekem 5 gyerekm van 14 éves lányom egy 13 éves fiam 9 éves fiam és 6 éves lányom és 1 éves kislányom de a férjemmel most vagyunk válófélben és nem tudom mi lesz most de erősnek kell lennem azt tudom nálam marad mindegyik gyerek mert a férjemnek nem kellenek van egy új barátnője aki 20 éves és 34 vagyok 5 gyereks anyuka amennyi gond van velük annál sokkal több öröm.
2009. nov. 24. 12:35
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon sajnálom a válást :( Én is elváltam, 3 picivel, az én férjem is talált egy kis fruskát.... De látod, helyre jöttem és 36 évesen megtaláltam az igazit! Mocskos nehéz volt, de most nagyon boldog vagyok. Remélem, Veled is ez történik majd.
2009. nov. 24. 13:21
5/9 anonim válasza:
Szia!Én is három (12,9,3) kisgyerekkel váltam el.Mégis megtaláltam a boldogságot.Páromnak két (16,19)gyereke van.Nehéz volt nekünk is összeszokni,de legnehezebb a gyerekeket összeszoktatni.De megérte.Egy év után igazi nagy családnak nevezhetjük magunkat.Lányaim apjuknak tekintik a párom,az ő fiai pedig anyjukként bíznak bennem.Sok kitartást és boldogságot nektek az új élethez!
2009. nov. 24. 19:49
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
2009. nov. 24. 20:04
7/9 anonim válasza:
Szia!
13 éves lány vagyok. és ismerek egy családot ahol 7 gyerek van. Hát... Szegény kicsik egyedül vannak, és csak 2 lány van a családban... Eléggé "elhanyaglotak". a 11 éves kislány csinál mindent. Főz, mos, takarít, és a másik kislány azt hiszem 2 éves.
De ez nem azt jelenti, hogy te is ilyen leszel. A szülők elég hanyagok, az anya nem is dolgozik, hanem a gép ekőtt ül egész nap. De ahogy látom, te azt írod hogy már nagyon várod, biztos jól fogsz csinálni mindent :)
2009. nov. 28. 13:52
8/9 anonim válasza:
Az én édesanyám öt gyerekes:) Sok munka szakad rá szegényre, sokszor fáradt, mondjuk a nagyi főz, takarít nálunk. Tagja valami nagycsaládos egyesületnek, ott a szülők megbeszélik a problémáikat, segítenek egymásnak, ismerkednek, barátkoznak, programokat szerveznek meg ilyesmi, ez sokat segít a "kezdő" és "haladó" szülőknek. Nagycsaládban élni jó csak, fárasztó:D
2009. nov. 28. 17:57
9/9 anonim válasza:
Szia!Szoktad nézzni a travelen a Jon Kat+7-et?Nekik 7 gyerekük van,és belelehet nézzni a minden napjaikba.De azóta azthiszem már elváltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!