Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Vannak köztetek...

Kamaszok! Vannak köztetek olyanok, akik kívülállóak az osztályból?

Figyelt kérdés

Tehát nem kiközösítettek, hanem kívülállóak.

Mondjuk én ilyen vagyok. Igazából barátom nincs az osztályban, bár pár emberrel jóban vagyok. Szünetekben elvagyok magamnak, zenéthallgatok, vagy tanulok. De ha úgy van, akkor bárkivel elbeszélgetek, de egymás társaságát csak úgy nem keressük. Az ismerkedős korszak régen lezárult, most vagyunk 11.-ben.

De valahogy különbözpek vagyunk, nem értjük meg egymást. Nem, ez nem önfényezős kérdés, kéretik nem leírni.

Vannak még itt ilyenek ? Mesélnétek egy kicsit az osztállyal való kapcsolatotokról ?

Illetve: van kiút ? Úgy különösen nem zavar, az viszont igen, hogy szinte senkivel nem vagyok igazán jóban. Tehát ilyen semleges kapcsolat van.

2011. szept. 2. 22:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
persze szinte mindehol vannak ilyenek.olyanok mint az x-men-ek(nem sérésként csak hasonlatként mondom).régi osztályomban is volt meg a mostaniban is van .bár éns em vagyok egy nagy társasági ember sajnos....
2011. szept. 2. 23:23
 2/18 anonim válasza:
86%

Van, hogy az ember nem talál hozzá hasonló szinten lévő társat. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.

11.-es :]

2011. szept. 2. 23:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát...Milyen egy "x-men" ? :D
2011. szept. 2. 23:30
 4/18 Solarian válasza:
85%
félig mondjuk. ugyancsak 11.
2011. szept. 2. 23:44
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Igen, én is ilyen vagyok. Mondjuk régebben cikiztek, de most már nem beszélgetek velük. Minek annak a kegyeit keresni, aki már úgysem fog befogadni? Nekem vannak máshol barátaim, akikben nem csalódtam, nem cikiznek, és elfogadnak úgy, ahogy vagyok, ergo igaz barátok. A te esetedben csinálhatod, hogy többet beszélgetsz velük, ha jól kijössz mindenkivel. ;)

15/L, 9.osztály

2011. szept. 2. 23:50
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

1. vagyok

az x-menek(mutánsok) elvétve találhatók a világ minden pontján ,szupererővel rendelkeznek pl.teleport vagy fagyasztás.Xavier professzor próbálja őket összegyűjteni őket egy iskolában és tanítani.:)

nem vagyok beszívva itt a bizonyíték:D:

[link]

2011. szept. 3. 00:02
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk van egy központi szféra, akik az életet csinálják, és néhány fennmaradó ember 2-4-es csoportokba rendeződve.
2011. szept. 3. 09:58
 8/18 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

Bár hozzáteszem, hogy nem egyedül hanem a 3 barátnőmmel együtt.

16/L

2011. szept. 3. 11:36
 9/18 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Nálunk 4-5 fős klikkek alakultak ki. Ezek a kis csoportok rendszerint kibeszélik és cseszegetik egymást. Nem valami jó...

Ráadásul a legjobb barátnőmmel is meg kell szenvednem rendesen. Hatalmas szája van amit soha nem tud befogni. Sokszor bajba kerül emiatt, amikből rendszeresen én húzom ki.

2011. szept. 3. 11:56
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

EN! es csak azert mert kicsit erzekeny vagyok, hala 3 embernek, de mar kezdek beilleszkedni. Szomoru, minden percben azt szeretnem ha felnott lennek es eltunenek ezek az emberek az eletembol. Meg azert is kivulalo vagyok, mert nem rohogok a sok gyerekes sexualis temaju viccenn-.-

Ez az elet 14/F

2011. szept. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!