Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Vannak köztetek...

Kamaszok! Vannak köztetek olyanok, akik kívülállóak az osztályból?

Figyelt kérdés

Tehát nem kiközösítettek, hanem kívülállóak.

Mondjuk én ilyen vagyok. Igazából barátom nincs az osztályban, bár pár emberrel jóban vagyok. Szünetekben elvagyok magamnak, zenéthallgatok, vagy tanulok. De ha úgy van, akkor bárkivel elbeszélgetek, de egymás társaságát csak úgy nem keressük. Az ismerkedős korszak régen lezárult, most vagyunk 11.-ben.

De valahogy különbözpek vagyunk, nem értjük meg egymást. Nem, ez nem önfényezős kérdés, kéretik nem leírni.

Vannak még itt ilyenek ? Mesélnétek egy kicsit az osztállyal való kapcsolatotokról ?

Illetve: van kiút ? Úgy különösen nem zavar, az viszont igen, hogy szinte senkivel nem vagyok igazán jóban. Tehát ilyen semleges kapcsolat van.

2011. szept. 2. 22:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából, ahogy itt olvasom, többetek inkább kiközösített. Én azért nem érzem magam annak, mert én önszántamból választottam ezt, nem ők nem akarnak velem lenni.

Egyszerűen csak nem értjük egymást, és elvagyunk egymást mellett, mindenféle kontaktus nélkül. Tehát most nem arról van szó, nem arra akartam utalni, hogy téged néznek hülyének, mert nem iszol, vagy nem röhögsz a vicceiken.

Nem tudom, hogy érthető-e, mit akarok.

2011. szept. 3. 13:14
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Én értem. Velem is dettó ugyan ez van. Én nem akarok velük kontaktust, mert nem tetszik, ahogy élnek. Idegesítenek egyszerűen. Megvagyok egymagamban, már a 4. éve.

10.-es vagyok :)

15/L

2011. szept. 3. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Én is hasonló vagyok, vannak ún. barátaim, de nem kötődök senkihez se annyira. Jobban szeretek egyedül lenni, olyankor zenét hallgatok, olvasok, firkálok, esetleg írok egy-egy rövidebb történetet. Sajnos az osztályom nagyon be akar vonni a közösségbe... Most tudom, hogy én vagyok a hülye, hogy nem akarok barátkozni, meg ilyenek, de így jobb szerintem. Megvan a saját kis világom, és egyedül sokkal jobban érzem magam benne.
2011. szept. 3. 16:09
 14/18 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó !

Végre valakik :D Mondjuk én még az emberkerülésre is hajlamos vagyok.

2011. szept. 3. 17:01
 15/18 anonim válasza:
84%

Nekem is hasonló a helyzetem. Nincs barátom, akik vannak, nem nevezném barátaimnak... Mindenkivel jóban vagyok, sokszor beszélgetek ezzel azzal, de igazi barátom nincs. És hiányzik is egy olyan ember, akivel mindent meg tudnék beszélni, akivel sokmindent együtt csinálhatnék, stb...

Egyébként 12-es vagyok, 17/F.

2011. szept. 3. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát... én nem tudom, melyik kategóriába vagyok sorolható. Igazából nem vagyok visszahúzódó, csendes, zárkózott vagy ilyesmi, de tipikus nagymenő sem. Van pár haverom, de nem nagyon kötődöm hozzájuk és az osztály zömével semleges kapcsolatot ápolok (ergo nem szeretek, de nem is rühellek senkit). Senki sem ismer igazán, csak azt az oldalamat, amit a külvilág felé mutatok, viszont azt nem tudják, hogy mi van "mélyebben". Őszintén szólva ez engem nem érdekel, teljesen más világ vagyok, mint ők. Na mindegy, jövőre (középsuliban) talán jobb lesz.
2011. szept. 4. 14:19
 17/18 anonim válasza:
100%
ÉN most vagyok 9.-ben... Nekem sincs legjobb barátom az osztályban...mindenkinek van csak nekem nincs. Ez zavar egy kicsit. én is úgy vagyok vele ,hogy beszélgetek...meg van padtársam ...viszont alig várom h haza menjek vagy h a rendes barátaimmal lógjak vagy vmi....
2011. szept. 4. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem meg csak idegesítenek, mert gyerekesek. Inkább a 10.-11.esek, akikkel járok focizni, ők az én világom. 9. osztályos 15 éves fiú.
2011. nov. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!