Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy főzzön?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok dolga van meg minden, de szerintem ha már anyaságin van akkor főzhetne is ránk többet, de ha itthon van akkor Ipadezik, és csak akkor főz, ha itthon van a fater. Reggel meg mondja nekem, hogy egyek kengyeret, miközben tudja, hogy érzékeny vagyok rá, nem is tart itthon semmi jó kaját, ha lenne krumpli csinálnék magamnak kaját de nem tart olyat amit meg is eszek és nagyon idegesít. Hogyan tudom rávenni, hogy főzzön ránk is? Most durciból nem eszek semmit, de betegen elég nehéz, mindjárt leszédülök a székről. Annyira irigylem a normális magy

ar családokat, ahol az anya még munka mellett is megteszi, hogy főz, de persze az enyém csak ha itthon van a fater, vagy néha ki tudok erőszakolni egy kagylófőzést, de ha anyán múlna minden nap kenyeret ennénk... Tudom h nem ez a világ legnagyobb problémája, de mit tehetek?

2013. dec. 7. 11:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Vedd el az iPadjét. Nézz meg rajta 1-2 receptet és kezdj el főzni vmit, az se gond, ha elrontod vagy bénázol, aztán dicsekedj el apukádnak, hogy te főzted

És persze látványosan, hagy lássák a szüleid, hogy nem vagy magatehetetlen.

2013. dec. 7. 11:15
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Hát anyud szégyellje magát. :(
2013. dec. 7. 11:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Főzz te. Milyen gyakran megy haza apukád? Van testvéred? Neki sem főz? Hogyhogy érzékeny vagy a kenyérre? Glutén? Ennyire nem törődik veletek?
2013. dec. 7. 11:20
 4/20 A kérdező kommentje:
Én maximum sütit szoktam sütni magamnak, de már azt sem, mert eleszik előlem és én vagyok a beképzelt, mert nem adok, de én mindig éhes vagyok, meg nagyon féltékeny, ha valaki több kaját kap, mint én, ez egy öröklődő dolog a családunkban, apám volt ilyen.
2013. dec. 7. 11:23
 5/20 A kérdező kommentje:
Van két kistesóm, de ők beérik csokival és popcornal, de én igényesebb kajára vágyom és nem 4 napos maradékra, azt már a macskának adnám, tegnapit még boldogan megeszem, de a 4 napos az sok. Apa hetekig nem szokott itthon lenni, ilyenkor heti kétszer, háromszor van vmi leves vagy pörkölt, de ilyenkor kénytelen vagyok paradicsomon és salátán élni, ha nincs itthon olyan, akkor meg nem eszek, még tojást szoktam, de az utóbbi időben csak azt ettem és meguntam. Tej és gabonaérzékeny vagyok, ráadásul szeretem az igényes, ínyenc kajákat, de telik is rá és úgy érzem, hogy ha már anyaságin van anya, akkor beleférne egy kis főzés.
2013. dec. 7. 11:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vele a kapcsolatod?
2013. dec. 7. 11:49
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

"heti kétszer, háromszor van vmi leves vagy pörkölt, de ilyenkor kénytelen vagyok paradicsomon és salátán élni,"

Szóval anyud nem nem főz, hanem ritkán, több napra előre főz, te meg válogatsz.

A levest gondolom megeheted, no meg a pöribe sincs túl sok allergén anyag abból amiket írtál. Ha te nem eszed meg a te bajod. Én se főzök minden nap, legalábbis amíg van főtt étel, nem állok neki újabb adagnak, mert akkor ki kéne dobni.

Te a jó kaját hiányolod, de elárulom a normál magyar család nem kagylón él, és máshol sincs főzés minden nap.

2013. dec. 7. 11:50
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
te is főzhetsz ám magadnak :)
2013. dec. 7. 12:25
 9/20 A kérdező kommentje:
Megeszem a levest és a pörit de pont az, hogy 2 nap alatt elfogy jobb esetben. Én meg nem állok neki főzni, mert sushit nem fogok tudni megcsinálni egy sütöttem egy muffint tapasztalattal. Nekünk meg amúgy telik is ilyesmire, nem is vagyok finnyás, bármit megeszek a szalámin, kenyeren, kolbászon és virslin kívül, ha van kaja megeszem örömmel, de nem szokott lenni.
2013. dec. 7. 12:33
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Ha "anyagilag nem gond", akkor indulj el vásárolni normális kaját, ill. alapanyagokat. Gondolom a menzán eszel főtt kaját.

Kicsit kamunak tűnik az egész, nem vagy te éhes, csak baromira unod magad... :)

2013. dec. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!