Hogy vegyem rá anyát, hogy főzzön?
Tudom, hogy sok dolga van meg minden, de szerintem ha már anyaságin van akkor főzhetne is ránk többet, de ha itthon van akkor Ipadezik, és csak akkor főz, ha itthon van a fater. Reggel meg mondja nekem, hogy egyek kengyeret, miközben tudja, hogy érzékeny vagyok rá, nem is tart itthon semmi jó kaját, ha lenne krumpli csinálnék magamnak kaját de nem tart olyat amit meg is eszek és nagyon idegesít. Hogyan tudom rávenni, hogy főzzön ránk is? Most durciból nem eszek semmit, de betegen elég nehéz, mindjárt leszédülök a székről. Annyira irigylem a normális magy
ar családokat, ahol az anya még munka mellett is megteszi, hogy főz, de persze az enyém csak ha itthon van a fater, vagy néha ki tudok erőszakolni egy kagylófőzést, de ha anyán múlna minden nap kenyeret ennénk... Tudom h nem ez a világ legnagyobb problémája, de mit tehetek?
Vedd el az iPadjét. Nézz meg rajta 1-2 receptet és kezdj el főzni vmit, az se gond, ha elrontod vagy bénázol, aztán dicsekedj el apukádnak, hogy te főzted
És persze látványosan, hagy lássák a szüleid, hogy nem vagy magatehetetlen.
"heti kétszer, háromszor van vmi leves vagy pörkölt, de ilyenkor kénytelen vagyok paradicsomon és salátán élni,"
Szóval anyud nem nem főz, hanem ritkán, több napra előre főz, te meg válogatsz.
A levest gondolom megeheted, no meg a pöribe sincs túl sok allergén anyag abból amiket írtál. Ha te nem eszed meg a te bajod. Én se főzök minden nap, legalábbis amíg van főtt étel, nem állok neki újabb adagnak, mert akkor ki kéne dobni.
Te a jó kaját hiányolod, de elárulom a normál magyar család nem kagylón él, és máshol sincs főzés minden nap.
Ha "anyagilag nem gond", akkor indulj el vásárolni normális kaját, ill. alapanyagokat. Gondolom a menzán eszel főtt kaját.
Kicsit kamunak tűnik az egész, nem vagy te éhes, csak baromira unod magad... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!