Hogy vegyem rá anyut hogy főzzön?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy azt ami nekem kell. Mivel belekezdtem a testépítésbe, nem mindegy, hogy mit eszek, ő pedig csak a szokásosat főzi mindig és kiakad, ha ilyet kérek, hogy csirkemell, vagy több hús, meg teljes kiőrlésű dolgok.2013. nov. 17. 14:01
2/11 anonim válasza:
Vásárolj be te, és főzz magadra.
3/11 anonim válasza:
Tanulj meg főzni. Nem kell az egész családnak a te hepped szerint élnie és baromi megterhelő állandóan két felé főzni.
4/11 anonim válasza:
Vagy főzne épp, ha telne rá. Nem olcsó az olyasfajta étkezés napi szinten. Erre gondoltál?
5/11 anonim válasza:
15 perc megsütni a csirkét és 15 perc megcsinálni a rizst. A zöldségeket megpárolni is 5 perc.
Most komolyan gyerekem mi ebben a nehéz?????
6/11 anonim válasza:
"Juj! Anyu nem hajlandó bemixelni a protein turmixomat! Brühühüüü"
7/11 anonim válasza:
Mondjad neki, gondolom rá is ráférne az egészséges kaja. És a pácolt grillezett csirkemellet sem nehezebb elkészíteni a pörköltnél. Persze ha nincs rá pénz csak grízestésztára, akkor hiába minden. Nekem is a gyerekem elkezdett edzésre járni, én rendeltem neki fehérjeport, mert tök mindegy, hogy szalámit veszek neki vagy ezt vacsorára, igaziból nem is drágább. De odafigyelek a főzésnél is, mert én sem akarok elhízni, így ma székelykáposzta volt sovány csirkemellből és kókuszos proteinmuffin ebédre. Nálunk abszolút nincs szalámi, péksüti, csoki meg ilyenek, mert nem eszi senki. Ugyanazt a pénzt lehet túróra, sovány húsra, sajtra költeni, anyagilag ugyanott vagyok vele. Fura, hogy anyudat nem érdekli, nem akar sokáig élni?
8/11 anonim válasza:
nem várhatod el töle h mert te kitaláltál magadnak valami hobbit ö alkalmazkodjon hozzá.....egy anya örül ha a hat kölyke nem hatféle dolgot szeret....
mikor fogyoztam én magamnak csináltam meg a kaját.
nem fogsz belehalni ha megtanulsz fözni.
9/11 anonim válasza:
Kedves 7-es válaszoló, dicséretes az életmódotok tényleg, szép, hogy íyg gondot viselsz a családodra, de azt, hogy "fura", illetve, hogy "nem akar sokáig élni" ugye te sem gondoltad komolyan.. Normális szülők mindent megtennének a gyermekükért, amit lehet, nyilván szeretnének sokáig élni, szeretik őket.. Az, hogy nem egészségesen vagy paleolit életmódot folytat még nem jelenti azt, hogy rosszat akar vagy kevesebbet szeretne nyújtani a családjának..Van, aki így nőtt fel, szereti a magyaros ételeket és szereti a péksütit..stb.. Lehet egészségtelen, de pl én sem szeretnék kevésbé élni vagy érzem magam furának amiatt, hogy megveszek egy kakaóscsigát a gyereknek uzsonnára, emellett nem tartom szép dolognak, egy gyereknek olyat magyarázni, hogy amiért az anyukája nem csak egészséges ételt főz, biztos nem akar sokáig élni..
10/11 A kérdező kommentje:
Tudok főzni, de nem nagyon van rá időm! Amikor tehetem akkor persze főzök. De itt inkább a vásárláson lenne a hangsúly, mivel sok egészségtelen ételt eszünk szerintem...
2013. nov. 17. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!