Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 16 éves vok hogy vegyem rá a...

16 éves vok hogy vegyem rá a 15 éves barátaim hogy járjunk el buliba meg piáljunk?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok és nem akarnak bulizni pedig csak egy évvel vok idősebb nálunk. Hogy veszem rá őket? vagy ki fog alakulni? de mikor?

2013. nov. 7. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, micsoda probléma! xD Ha nem akarnak maguktól menni, ne rángasd őket bele semmibe. Majd mennek, ha akarnak.
2013. nov. 7. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szóllak le, mert 16 évesen inni akarsz, mert én is ittam akkor, igaz nem rendszeresen, de akkor is. Az viszont elég féreg dolog, hogy másokat akaratuk ellenére akarsz itatni.
2013. nov. 7. 19:00
 3/9 A kérdező kommentje:
nem feltétlen itatni, buliba azaz diszkoba se akarnak jönni.
2013. nov. 7. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd...ha nem akarnak nem mennek, ha rájuk erőlteted és nem fogják jól éretni magukat még inkább nem akarnak majd... lehet nem olyan fajták..én sem szeretek discoba járni. ..nem igazán tudom jól éreznj magam...szóval inkább keríts olyan társaságot akik a bulizós fajtába esnek
2013. nov. 7. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
mer a disco az egy undorító hely :D ne discoba hívd őket vegyél piát! böszme mennyiségben és csinálj egy házibulit/ivós estét. minden ilyen bulin az első korty lesz a nehéz amikor már be vannak baszva akkor isznak majd hidd el :D egy pár buli után annyira megrontod majd őket hogy már inni akarnak majd :D akkormár jöhet a disco stb de én megyek veled szívesen! xD 14 vagyok :DD írj privi hol laksz xD
2013. nov. 7. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Megyünk buliba meg piàljunk
2013. nov. 7. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy revolverem.
2013. nov. 7. 20:32
 8/9 anonim válasza:
Kit lönél le ? Magadat vagy öket?
2013. nov. 11. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Értsd ahogy akarod.
2013. nov. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!