Tinik! Ìrtok naplòt? Ha igen, akkor mik vannak benne?
Nyáron írtam körülbelül másfél hónapig, mert később, amikor elolvasom emlékezni akarok azokra a pillanatokra. Nehéz volt betartani, hogy mindennap írjak bele, de a korai takarodó és folyamatos ellenőrzések ellenére sötétben, zseblámpával a takaróm alatt megoldottam. :D Most már nem írok, inkább néhány szóban jegyzetben legépelem, és így csak én tudom, hogy amit írtam, annak mi a valódi jelentése pl.: 'most kéne abbahagyni ... jó vége ennek úgysem lesz.' Emellett inkább az általam írt versekben találhatóak meg részletek az életemből.
15/L
Írok naplót, nem mindennap, van amikor nincs kedvem. A végén csinálok olyan pontozós dolgot, ami a Szent Johanna Gimiben van.:)
12/L
Írok naplót, kb 3 éve, nagyrészt rendszeresen, de előfordul hogy kimarad néhány hét. Írok történésekről és gondolatokról is, szoktam rajzolni bele, képeket ragasztgatni, meg olyan dolgokat, amik kedves emlékek, mint pl egy mozijegy, órai levelezés, néha dalszövegeket, verseket is írok bele, mindent, ami épp eszembe jut.
Nagyon szeretek írni, elég jó is vagyok benne, és sokat segít a problémáim megoldásában.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!