Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Ìrtok naplòt?...

Tinik! Ìrtok naplòt? Ha igen, akkor mik vannak benne?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is ìrjatok légyszi!
2013. nov. 30. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Régen írtam, pontosabban próbáltam, de nem tudtam mit írni. :D

13/L

2013. nov. 30. 20:15
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Olyasmikre gondolok,hogy ragasztatok-e bele pl kèpeket,stb...

2013. nov. 30. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

régen írtam, de mára befejeztem. Mostmár csak sötét pillanataimban osztom meg a gondolataimat. (de én zárt blogot írtam nem naplót, de végülis ugyan az )

16L

2013. nov. 30. 20:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem írok, mert túl sok olyan kérdést olvasok itt gyk-n, hogy anyuci olvasgatja a naplót és anya is simán belekukkantana, amúgy is hajlamos vagyok balhéba keveredni és felhasználhatnák ellenem, amiből köszönöm, de nem kérek. Viszont, mivel elég unalmas életem van írok sztorikat az életem bulisabb, hardcoreabb részéről. Most kötöm az egyikhez a könyvet.
2013. nov. 30. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt írom bele reggelente vagy egy szunya után hogy mit állmodtam, meg ha eszembe jut valami jó történet.
2013. nov. 30. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de írtam kb 5 évig. Meg is bántam, mert mint kiderül anyám mindig elolvasta, és amikor először fordult elő, hogy valami olyat írtam... Hát nagyon összevesztünk, mert én haragudtam rá, ő meg állította, hogy én vagyok a hibás. Persze nekem kellett bocsánatot kérnem, hogy nem mondok el neki mindent.

Hát azóta se tud rólam többet, inkább nem is mondok semmit. Higgyen amit csak akar.

Ez most úgy hangzik mintha utálnám őt, és valami nagyon durva dolgot műveltem volna. Pedig nem, csak annyi az egész, hogy nem mondtam teljesen igazat abban, hogy hova megyek. Mindegy is... Szeretem őt, de nem lehet vele beszélni normálisan.

16/L

2013. nov. 30. 21:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Van naplóm. Eleinte rendszeresen, naponta, 2 naponta vezettem, majd hetenként, hónaponként, most azt hiszem, augusztusban írtam utoljára bele.

Nem ragasztok/ragasztottam bele képeket, csak fogtam egy tollat, és írtam.

Sosem azt írtam le, hogy 6.20-kor keltem, a suli unalmas volt, meg XY-nal beszéltem. Inkább érzésekről, gondolatokról, amelyek kavarogtak bennem, bár van, amit oda sem mertem leírni.

18/l

2013. nov. 30. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Próbáltam, de mindig elfelejtettem vagy nem volt kedvem hozzá. Magyarán nem vezetek naplót. Amúgy én sem mertem mindent leírni minden gondolatomat, érzésemet, mert valahogy féltem, hogy még a lapok is kinéznének miatta. (Anyukámék sose olvasnának bele a naplómba)
2013. nov. 30. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Régebben írtam. Ma már nem. Már nem tartom szükségesnek. A fontos dolgokra úgy is emlékszem, és megbeszélem magammal a dolgaimat. Amúgy pont a múltkor olvastam el újra a 12-13 éves koromban írt naplómat, hát égett a fejem rendesen.. :D
2013. dec. 1. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Kb 6-7 évig írtam folyamatosan, minden nap, mert nagyon magányos voltam, sok szerettem meghalt, és nem tudtam mit csinálni magammal. Néha rajzoltam bele. Mivel elég veszélyet titkokat rejtett, ezért angolul, németül, plusz még cirill betükkel is, hogy anyámék ne tudják kiolvasni. 13 éves koromig írtam. Még ez a "titkosírás" ellenére is túl veszélyesnek találtam, elégettem.

14/L

2013. dec. 1. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!