Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a véleményetek a...

Kamaszok, mi a véleményetek a cyber goth-okról?

Figyelt kérdés
Aki nem tudja mi az guglizzon rá, telóról sajna nem tudok linkelni :/ Mit tennétek, ha látnátok egy csapat cybergothot az utcán? :D
2013. nov. 23. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Komoly családi és lelki probléma kell ahhoz, hogy valaki így nézzen ki önmegvalósítás címén. Attól, hogy valaki tinédzser, még maradhat normális ember. Ezek úgy néznek ki, mint a cirkuszi bohócok, sajnos. Érdekes lenne beszélgetni velük, hogy mi vezetett oda, hogy ennyi mindenen akar magán változtatni azért, hogy egy társaságba be tudjon illeszkedni, vagy hogy egyedi lehessen a maga nemében. Szerintem szomorú.
2013. nov. 23. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Istenatomcsászárkirályosok.

Hasonló stílusom van, nem pont az a neonos, csöves (mármint itt nem a hobókra gondolok, hanem a csövekre ^^), de szerintem nagyon menő, és az EBM-et is szeretem.

2013. nov. 23. 13:23
 3/10 Kameko-san ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik az a stílusága a goth-nak, de ízlések és pofonok. Kicsit bátornak is tartom őket, hogy ennyire nem érdekli őket mások véleménye. :)
2013. nov. 23. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik, de szívük joga. Mondjuk, elismerésem, hogy nem érdekli őket mások véleménye, és hogy mindig megbámulják őket az utcán.
2013. nov. 23. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem érdekli őket mások véleménye, mi a halálnak öltözködnek így?
2013. nov. 23. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert tetszik nekik :D

Én elég látványos surranót, meg pvc kabátot hordok, és ez így egyben a legtöbb embert a nácikra emlékezteti, és alig hiszik el, hogy antirasszista vagyok. De ezt pont leszarom, szeretek így öltözködni ;)

2013. nov. 23. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Minden kornak megvannak a magukat elkülönítő fiataljai. Most éppen ez a divat. Sztem baromira rondák, de amíg nem az én asztalomnál esznek, azt csinálnak magukkal, amit akarnak.
2013. nov. 24. 15:36
 8/10 anonim válasza:
100%
Nagyon sok cyber goth baràtom van akikkel rendszeressen megjelenek az utcàn is. Igaz az én stìlusom nem pont arra hajaz,de maga a zene nagyon tetszik. A kis neon csövek neve pedig "loxa". Őszintén szòlva sokszor vagyok velük ùgy,hogy teljes harci öltözetben vannak. Sokan megnéznek mi ket az igaz,de ùgy vagyunk vele,hogy aki akar nézzen csak. Felvàllaljàk a stìlusukat amire sok ember irigy lehetne hiszen nem szabadna senkinek sem màst mutatnia mint aki igazàbòl csak,mert rettegnie kellene az utcàn,hogy bàntalmazza 1-2 jò fej ami miatt meri vàllalni önmagàt.
2013. nov. 27. 00:03
 9/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nincs velük bajom, csak az a baj, hogy egy csomó embernek minden fekete/extravagáns ruhás kamasz egyre megy: emo/goth. De én nem akarom, hogy egy kalap alá vegyenek velük. Egyébként ha egy nagy csoport cybergothot látnék az utcán, mindenesetre átkrülnék az út másik oldalára...
2014. jan. 8. 21:33
 10/10 Rambo vezér válasza:
Kicsit fura, de jó😃
2016. aug. 26. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!