Most miért csinálják ezt? SEGÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉG!
Új iskolába kerültem három régi osztálytárammal.Mind a nyégyen lányok vagyunk.A Zsófi,A szandi,az emese és én.Az első napon tök kedvesek voltak,ma meg már odajutottunk,hogy engem Tanki-nak hívnak,igaz,duci vagyok,13 éves,és 54 kg,de ez nagyjából csak a hasamon látszik,de ezért is piszkálnak,pedig nem én vok a legkövérebb az osztályban,csak én vagyok az egyik "újonc"gondolom..és tesiből,is négyesre állok..de mindegy..nem elég,hogy a fiúk mindig piszkálnak,még a lányok se bírnak,csak 4-gyen az osztályból,az emese még a barátnőm maradt,őt is ugyanígy csúfolják,a szandi,és a zsófi,pedig ÁLLÍTÓLAG már összevesztek velünk,és ezért,nem jönnek hozzánk,sztem csak azért,hogy őket ne közösítsék ki,és ne úgy ismerjék meg őket,mint a régi sulinkban..:(..csak az a probléma,hogy ha valamiért piszkálnak,és visszavágok,én vagyok lecseszve mindenért,mert MINDENKI azt mondja hogy csak én voltam...
és a régi sulinkban pl:sokszor hülyéskedtek a fiúk,hogy "Brekusz,meg hogy Varangy"meg ilyenek,csak hogy ők nem gondolták ennyire komolyan.Nagyon hiányzik a régi társaság,akikkel mindig jókat dumáltunk..de a szandit ugyanúgy mint a régi sulinkban "harcsának"hívják,mert borotválja a bajszát,és hát igen,,ez látszik...:)a zsófit meg "kopasznyakúnak"mert kevesebb haja van,és nem olyan dús,de a szandit és a zsófit nem is piszkálják annyira mint minket.Engem és az Emesét.Az emesét pedig azért bántják,mert nagyon nyafogós,de én ezt már megszoktam..:)
-és mert nem jó tesiből sem...
engem meg már úgy is piszkáltak,hogy majdnem minden nap a suilban azt írják fel a tábla belső felére,hogy :Tankhote tm(csak azt hogy tm felül csak nem tudom hogy kell írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!