Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most miért csinálják ezt?...

Most miért csinálják ezt? SEGÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉG!

Figyelt kérdés

Új iskolába kerültem három régi osztálytárammal.Mind a nyégyen lányok vagyunk.A Zsófi,A szandi,az emese és én.Az első napon tök kedvesek voltak,ma meg már odajutottunk,hogy engem Tanki-nak hívnak,igaz,duci vagyok,13 éves,és 54 kg,de ez nagyjából csak a hasamon látszik,de ezért is piszkálnak,pedig nem én vok a legkövérebb az osztályban,csak én vagyok az egyik "újonc"gondolom..és tesiből,is négyesre állok..de mindegy..nem elég,hogy a fiúk mindig piszkálnak,még a lányok se bírnak,csak 4-gyen az osztályból,az emese még a barátnőm maradt,őt is ugyanígy csúfolják,a szandi,és a zsófi,pedig ÁLLÍTÓLAG már összevesztek velünk,és ezért,nem jönnek hozzánk,sztem csak azért,hogy őket ne közösítsék ki,és ne úgy ismerjék meg őket,mint a régi sulinkban..:(..csak az a probléma,hogy ha valamiért piszkálnak,és visszavágok,én vagyok lecseszve mindenért,mert MINDENKI azt mondja hogy csak én voltam...

és a régi sulinkban pl:sokszor hülyéskedtek a fiúk,hogy "Brekusz,meg hogy Varangy"meg ilyenek,csak hogy ők nem gondolták ennyire komolyan.Nagyon hiányzik a régi társaság,akikkel mindig jókat dumáltunk..de a szandit ugyanúgy mint a régi sulinkban "harcsának"hívják,mert borotválja a bajszát,és hát igen,,ez látszik...:)a zsófit meg "kopasznyakúnak"mert kevesebb haja van,és nem olyan dús,de a szandit és a zsófit nem is piszkálják annyira mint minket.Engem és az Emesét.Az emesét pedig azért bántják,mert nagyon nyafogós,de én ezt már megszoktam..:)

-és mert nem jó tesiből sem...

engem meg már úgy is piszkáltak,hogy majdnem minden nap a suilban azt írják fel a tábla belső felére,hogy :Tankhote tm(csak azt hogy tm felül csak nem tudom hogy kell írni)

2009. nov. 19. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Adok egy tippet, én a suliba az voltam aki csúfolt másokat, és csúfolni csak akkor jó ha azt felveszi a célszemély. Szóval eressz el mindent a füled mellett ne foglalkozz vele és akkor senki nem fog csúfolni egy idő után.
2009. nov. 25. 00:09
 12/17 anonim válasza:
Énis szenvedtem anno kiközösítéssel 7-dikes koromban.Az addig ovis korom óta jó barátaim és osztálytársaim gondoltak 1-et és kb 2 héten keresztül bántottak szavakkal..és ott tettek be ahol tudtak.Minden nap sírtam.Anyuék átakartak iratni másik suliba.De túléltem,lelkileg összetörten.De 8-dikba nem voltak problémák.A mai napig nem tudják miért volt jó nekik.És ráadás a fő felbújtóval most 9-dikbe is oszttárs vagyok. És mindennap vele megyek és jövök suliba és vele vagyok ott,és úgy lohol utánam akár 1 kiskutya.Szánalmas 1 személy..:D DE így járt..:D Remélem ő is átfogja élni azt amit én.És csak azt tudom tanácsolni hogy maradj erős! És hiába mondják mások hogy ne figyelj oda akkor is csinálják..remélem sikerül megoldódni a problémának!!
2009. dec. 3. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia NE HAGYD HOGY MIATTUK LEGYEN ÖNBIZALOM HIÁNYOD,nagyon emlékeztetsz önmagamra én most 16 vagyok de pont olyan voltam mint te 13 évesen új suliba kerültem, teljesen új társaság volt(de voltak akik ismerték egymást) akkor találkoztam a legjobb barátnőmmel Emesével. A fiúk folyton piszkáltak pedig picit súlyfeleslegem se volt. Most az egyik ilyen fiú a lelki támaszom, mindig felvidít. Ne félj meg fognak változni idővel, a lányok pedig ha nem jó fejek akkor ne is érdekeljenek mert neked ott van Emese. Nálunk a nagyon érzékeny lányt Adrinak hívták, minden matekon sírt mert lemaradt az anyaggal, most már 2 éve minimum nem láttam max. ballagáson sírni. Ha nem tudsz visszaszólni akkor csak nézrajuk gúnyosan vagy nézd őket levegőnek!
2009. dec. 23. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Fogyj le. Nyavalygástól nem leszel vékonyabb.
2010. jan. 5. 04:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Én amikor új suliba mentem, kiderült az egyik béna csajról, hogy ismertem régebbről... Igazából mindenki szekálta, és meg is értettem, mert sztem is nagyon gáz volt. Gondoltam, felkarolom, megkeresem a problémát ott benn, és segítek rajta, hogy ne cikizzék. Nem volt túl mélyen, neki is csak az önbizalma hiányzott, ami az apja miatt volt, aki mindig azt mondta neki, hogy ronda. Orvosoltam a problémát, és mostmár egy nagyon aranyos, csinos, és belevaló csaj, és senki sem szekálja. Szerintem az, hogy titeket csúfolnak, nem alaptalan. Bízz magadban, legyél vidám, mosolyogj, a beszólásaikat nem kell magadra venni, ráadásul ugyanolyan poénkodva te is válaszolhatsz nekik. Am meg ez a szandi v kicsoda egy paraszt állat és ne foglalkozz vele őt igazán lehetne szekálni ha képes a barátját otthagyni a szarban. Ennyi. Sok sikert, és szerezz barátokat!!
2010. jan. 9. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja utolsó vok 13/L és 60 kg!! (bár a magasságodtól is függ h ez kövérnek számít-e vagy nem én 180 centi vok- engem meg a magasságommal lehetne szekálni meg is próbálták, hát nagyot koppantak.)
2010. jan. 9. 22:12
 17/17 anonim válasza:
Igen hasonló volt már nálunk is én nem voltam ujj én régi voltam :P és jött egy ujj lány ő is emese :p és ő se volt túl sovány :)és ezért mindenki piszkálta és egyszer elegem lett az egészből és lecsesztem a többieket...volt akivel beszéltem és a kedvemért nem piszkálta :)és azóta h én lecsesztem őket nem piszkálja..ezzel arra próbálok utalni h próbálj valakivel össze barátkozni az o.-ból csak van aki nem olyan gonosz mint a többiek és ha már ö mellettetek áll neki is vannak barátnői és akkor mindjárt jobb a helyzet ;) sok szerencsét :)
2010. jún. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!