Most miért csinálják ezt? SEGÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉG!
Új iskolába kerültem három régi osztálytárammal.Mind a nyégyen lányok vagyunk.A Zsófi,A szandi,az emese és én.Az első napon tök kedvesek voltak,ma meg már odajutottunk,hogy engem Tanki-nak hívnak,igaz,duci vagyok,13 éves,és 54 kg,de ez nagyjából csak a hasamon látszik,de ezért is piszkálnak,pedig nem én vok a legkövérebb az osztályban,csak én vagyok az egyik "újonc"gondolom..és tesiből,is négyesre állok..de mindegy..nem elég,hogy a fiúk mindig piszkálnak,még a lányok se bírnak,csak 4-gyen az osztályból,az emese még a barátnőm maradt,őt is ugyanígy csúfolják,a szandi,és a zsófi,pedig ÁLLÍTÓLAG már összevesztek velünk,és ezért,nem jönnek hozzánk,sztem csak azért,hogy őket ne közösítsék ki,és ne úgy ismerjék meg őket,mint a régi sulinkban..:(..csak az a probléma,hogy ha valamiért piszkálnak,és visszavágok,én vagyok lecseszve mindenért,mert MINDENKI azt mondja hogy csak én voltam...
és a régi sulinkban pl:sokszor hülyéskedtek a fiúk,hogy "Brekusz,meg hogy Varangy"meg ilyenek,csak hogy ők nem gondolták ennyire komolyan.Nagyon hiányzik a régi társaság,akikkel mindig jókat dumáltunk..de a szandit ugyanúgy mint a régi sulinkban "harcsának"hívják,mert borotválja a bajszát,és hát igen,,ez látszik...:)a zsófit meg "kopasznyakúnak"mert kevesebb haja van,és nem olyan dús,de a szandit és a zsófit nem is piszkálják annyira mint minket.Engem és az Emesét.Az emesét pedig azért bántják,mert nagyon nyafogós,de én ezt már megszoktam..:)
-és mert nem jó tesiből sem...
engem meg már úgy is piszkáltak,hogy majdnem minden nap a suilban azt írják fel a tábla belső felére,hogy :Tankhote tm(csak azt hogy tm felül csak nem tudom hogy kell írni)
Engem is nagyon sokszor csúfoltak, és én sem voltam az "osztály nagymenője" de hidd el, ne figylej rájuk, ne pattanj arra amit mondanak, próbálj meg képeket sem vágni. Nyugodtam beszélgess Emesével meg legyetek jóban, ketten többen vagytok és lehet belőle egy életre szóló barátság is. Az hogy a Szandi és a Zsófi képes volt veletek összeveszni azért, hogy őket ne közösítsék ki arra utal, hogy nem is voltak valami hűde jó barátnők. Ugyanis megtehették volna, hogy kiállnak melletted és megmondják a magukét.
A másik meg hogy tudom mit érzel, én is épp sulit váltottam és teljesen kivülállónak érzem magam, de ez mindig így van. Keress egy olyan barátot aki már "régi tag" ott. Ha vele összebarátkozol, ő talán bemutat az ő barátainak és így tovább. Maximum az ő baráti köre a tiéd is lesz:) és ez nem rossz, sőt jó is. Ne csak az Emesével beszélj (persze őt se hanyagold el), hanem legyél nyitottabb. Mutasd meg milyen vagy igazából, hogy miben vagy jó. Legyél vicces, mosolyogj (ez a fiúknál minidg beválik). Mert ha látják, hogy kedves és nevetgélős, vidám lány vagy, nem egy sértődős, félős valaki, akkor sokkal hamarabb befogadnak. És lesznek barátaid:)
Hidd el, csak egy kis idő kell. És a titok nyitja tényleg az, hogy legyél kedves és akkor ők is azok lesznek veled.
18:53-as te fiú vagy ugye?:D
amúgy köszönöm szépen a válaszokat!
furcsa nekem ez teljesen máshogy volt amikor új suliba mentem nem csúfoltak ép fordítva mindenki csodált persze volt egy két lány aki ki nem ált de nem érdekeltek, szerintem nagyon túlparázod ezt a dolgot ne hagyd hogy piszkáljanak állj ki magadért legyél harcias!:D
doddy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!