Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha 17/F vagyok mennyire lenne...

Ha 17/F vagyok mennyire lenne égő az osztályfőnökömmel elbeszélgetnem az aktuális problémáimról?

Figyelt kérdés
Itthon nem tudom senkivel megbeszélni, barátaim sincsenek akikkel lehetne, szerintetek milyen lenne az osztályfőnökömmel elbeszélgetni erről? Mert valakivel már muszáj lenne.
2013. nov. 20. 19:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Olyan problémákról ami kihat az életemre, és a tanulmányi eredményeimre is.
2013. nov. 20. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ismered az ofőd, és az a típus, akivel megosztanál ilyet, bízol benne, érdeklik a problémáitok, akkor megpróbálhatod. Iskolapszcihológus nincs?
2013. nov. 20. 19:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy van-e most
2013. nov. 20. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyire. Feltéve, ha normális ofőd van, akit érdekel az osztálya.
2013. nov. 20. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered az osztályfőnöködet. Ha érdekli a diákok problémái, foglalkozik veletek, akkor egyáltalán nem gáz, sőt. Jót is tenne neked. Ha viszont nem érdeklik az ilyenek, akkor hiába.
2013. nov. 20. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez leginkább az ofődtől függ ha jó arc beszélj vele persze de ha egy kattos tag akk inkább ne...

Biztos nincs senki akkivel megbeszélhetnéd? ÖÖÖ bocs ez gonosz kérdés lesz: szal ennyire nyomi vagy csúnya vagy hogy nem beszélnek veled vagy ilyen ideologiai vacakság?

Csak azért kérdem mert kevés ember van akinek tényleg senkije nincs...egy ilyet ismertem de ő kitört ebből a helyzetből (bár elég sajátságos modón)

17/L

2013. nov. 22. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ötlet az ofő, ha eddig úgy ismerted meg, hogy érdeklik a diákjai.

De ha nem bízol benne:

-felkeresheted a legközelebbi gyámügyi hivatalt (valószínűleg a helyi önkormányzat környékén találod), aki tud ajánlani pszichológust

-felhívhatsz egy csomó lelkisegély vonalat, ahol tutira nem ismernek rád :)

2013. dec. 11. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!