Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Cigis kamaszok, ti hány...

Cigis kamaszok, ti hány évesen szoktatok rá? Miért? Le akartok szokni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy rá lennék szokva... Hónapokig is kibírom úgy, hogy nem szívok. Legjobb haverom rászokott és kínált. Kb 16 évesek voltunk. Én kaptam ösztöndíjt és abból vettük.

20f

2013. nov. 21. 13:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok már kamasz, én cigiztem 16-7-8 évesen, valahogy rászoktam. Ha jól emlékszem jó nagy ribóz voltam akkor, össze-vissza pasiztam, és emiatt természetesen rengetegszer átvertek, meg én is másokat, meg totál káosz volt az egész. Ezen kívül a családom szétesett, a barátaim nem foglalkoztak velem, és mellékes okként még azt is hozzátenném, hogy mindenki cigizett körülöttem, és rászoktattak.

Mára erről a züllött életmódról természetesen leszoktam. Mondjuk úgy, "kinőttem".

24L

2013. nov. 21. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!